Будні кафедри військової підготовки

26 вересня 2020 року
     Як і Збройні сили України, кафедра військової підготовки працює в повному режимі завантаження щодо підготовки фахівців для Збройних сил України.

     З 21 вересня розпочалися двотижневі начальні збори зі студентами, що навчаються на кафедрі другий рік. Навчання мають практичну спрямованість, студентам надаються базові знання та практичні навички, які неможливо отримати у ході дистанційного навчання, насамперед з вогневої підготовки, експлуатації бойових броньованих машин, управління підрозділами у ході бойового застосування.

  

 

     Для проведення занять в умовах пандемії коронавірусу COVID-19 було визначено безпечні відстані під час шикування та занять, дотримання особистої та суспільної гігієни, проведення дезінфекції, обладнані класи на свіжому повітрі.
     Поруч з цим, проводиться дистанційне навчання зі студентами, майбутніми офіцерами кадру, що навчаються за спеціалізацією “Ветеринарне забезпечення військ (сил)”.

     З 23 по 24 вересня поточного року було проведено завершальний етап вступних випробувань для бажаючих до вступу на кафедру військової підготовки. Вступаючі проходили професійний психологічний відбір і здавали залік з фізичної підготовки та допризовну підготовку.

Ігор Радіонов
 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook