Студенти економічного факультету - переможці Міжнародної ІТ-олімпіади «IT-Universe-2020»

11 серпня 2020 року
     За результатами проведеного фіналу Міжнародної студентської ІТ-олімпіади «IT-Universe-2020», студенти спеціальності «Облік і оподаткування» НУБіП України продемонстрували блискучі знання фаху та інформаційних технологій і стали її переможцями.

 

     Міжнародна студентська олімпіада в сфері інформаційних технологій «IT-Universe» (IT-Universe) – це соціально значимий проєкт, спрямований на вдосконалення професійної майстерності, популяризацію інформаційних технологій (ІТ) і способів їх ефективного застосування, поліпшення процесів використання ІТ-суспільством. Ключовим аспектом проєкту є спільна робота бізнесу, освіти і соціально-активних ІТ-спільнот над завданням підвищення якості системи підготовки молодих ІТ-фахівців, а також підтримка активної і талановитої молоді.

     Цього року перемогу у фіналі Міжнародної студентської ІТ-олімпіади «IT-Universe-2020» по конкурсу «Управління підприємством в ERP-системі» отримали студенти 3 курсу скороченого терміну навчання спеціальності «Облік і оподаткування» економічного факультету Роман Ревенко (1 місце), Владислав Шешин (2 місце) та Дмитро Лєпєєв (3 місце).

  

     Такого результату вдалося досягти завдяки наполегливому навчанню студентів як на заняттях, так і на спеціалізованих поглиблених курсах по використанню ERP-систем, які організовані на кафедрі обліку та оподаткування під керівництвом доцента кафедри Володимира Литвиненка, який з 2018 року є сертифікованим викладачем курсу «Використання прикладного рішення «Бухгалтерія».

     Варто відзначити, що ERP (англ. Enterprise Resource Planning, планування ресурсів підприємства) – це найсучасніша концепція управління підприємством; організаційна стратегія інтеграції виробництва і операцій управління трудовими ресурсами, фінансового менеджменту і управління активами, орієнтована на безперервну оптимізацію ресурсів підприємства за допомогою інтегрованого пакету прикладного програмного забезпечення, яке відображає загальну модель даних і процесів для всіх сфер діяльності. ERP-система – конкретний програмний пакет, який реалізує стратегію ERP.

     Дуже високі результати також показали студенти по конкурсу «Використання автоматизованих систем обліку». Зокрема, студентки 3 курсу скороченого терміну навчання спеціальності «Облік і оподаткування» Дарія Смоляр, Валерія Охай, Наталія Коберник потрапили у першу десятку.

     Високі результати студентів дозволили НУБіП України посісти почесне 2 місце у рейтингу ЗВО олімпіади «IT-Universe-2020».

     Щиро вітаємо переможців та їх наукового керівника й наставника Володимира Литвиненка! Ми пишаємося студентами, які удово опанували не лише бухгалтерський облік і оподаткування, але й сучасні інформаційні технології! Бажаємо і надалі натхнення, віри у свої сили, невичерпної енергії, упевненості у подальших конкурсних випробуваннях, зокрема й при цьогорічному вступі до магістратури!

Євгенія Калюга,
завідувачка кафедри обліку та оподаткування
Наталія Кузик,
доцент кафедри

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook