Вивчення навчальної дисципліни «Топографія» студентами першого курсу з використанням дистанційних технологій

10 квітня 2020 року

Неочікуваний карантин зобов'язав викладачів та студентів пристосовуватися до нових умов – дистанційного навчання.


Навчальна дисципліна «Топографія» для студентів першого курсу факультету є обов’язковою та однією із перших, яка надає професійні навички. Вивчення проводиться протягом двох семестрів та закінчується навчальною практикою влітку на базі Дзвінківського геодезичного навчального полігону.


Ведучим дисципліни є професор кафедри геодезії та картографії Євсюков Т.О., а викладання лабораторних занять забезпечують доцент Кривов'яз Є.В. та старший викладач Ярова Б.М., які у 2018 році атестували електронний навчальний курс в elearn. Тому проблем із проведенням дистанційного навчання не виникає, а навчальний процес здійснюється в повному обсязі.


Викладачами вже була проведена проміжна атестація студентів, з результами можна ознайомитися на сторінці кафедри.


Дистанційне навчання має певні особливості, тому вимагає посилення роботи студентів над самостійним опрацюванням матеріалів, але також і постійної роботи викладачів з перевірки виконаних студентами завдань, їх консультування. З цією метою задіюються такі ресурси дистанційного спілкування, як Zoom, elean.


Бажаємо студентам успішного навчання та нагадуємо, що сесія відбудеться згідно з графіком навчального процесу – з 18 травня 2020 року. Тому потрібно працювати систематично та напружено, адже залишився лише один місяць!

 

Нагадуємо та просимо всіх студентів дотримувати правил карантину! Будьте усі здорові, бережіть себе!

 

Богдана Ярова,
старший викладач кафедри геодезії та картографії

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook