Благодійна акція гуманітарно-педагогічного факультету «ПОДАРУЙ ДИТИНІ СВЯТО» до дня Святого Миколая!

19 грудня 2019 року

Наближається чудове зимове свято, яке з нетерпінням чекають усі діти - свято Святителя Миколая Чудотворця. Святий Миколай вважається покровителем моряків, торговців, лучників, дітей та студентів. До цього свята всі діти сподіваються отримати подарунки. Напередодні вони пишуть листи до Миколая зі своїми побажаннями і проханнями.

У цей нелегкий для України час ми повинні як ніколи бути згуртованими і підтримувати один одного… Насамперед, наших дітей -  майбутнє України..

Гуманітарно-педагогічний факультет не перший рік проводить благодійну акцію, метою якої є підтримка дітей з дитячих будинків, дитячих відділень лікарень… Організатори розуміють, що подарунок один раз на рік не допоможе вирішити усіх проблем  дітей, що потребують допомоги, проте акція ґрунтується на давніх українських традиціях гуманізму і милосердя.

Цього року студенти та викладачі гуманітарно-педагогічного факультету пропонують усім охочим стати помічниками Святого Миколая, подарувавши дітям з дитячого відділення Київського міського клінічного онкологічного центру канцтовари, розвиваючі ігри, книжки, розмальовки, іграшки. На сьогодні у відділенні – близько 50 дітей - віком від місяця до 17 років.

Отже, разом долучімося до акції добра й милосердя, спробуймо подарувати дітям незабутнє свято Миколая, підтримаймо їхню віру в добро та казку, зібравши подарунки та найнеобхідніше.

Іграшки та канцтовари просимо приносити до 16 грудня у 125 ауд., корпус 3.

 

                                            Деканат гуманітарно-педагогічного факультету

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook