Співпраця з виробництвом – запорука ефективної підготовки інженера

26 листопада 2019 року
     22 листопада 2019 року в Бережанському агротехнічному інституті на навчально-виробничій базі агроінженерного факультету відбулось справжнє свято. Адже не кожного дня і навіть місяця проходить відкриття нових лабораторій. Так, продовжуючи добру традицію нашого навчального закладу, на кафедрі машиновикористання та технологій в сільському господарстві було святково відкрито навчально-наукову лабораторію обладнану секціями посівних і ґрунтообробних машин, плакатами і літературою ПАТ «Ельворті » м. Кропивницький.

     Дане підприємство в рамках співпраці з нашим навчальним закладом безкоштовно надало обладнання для навчання студентів, а також для проведення як наукових досліджень так і семінарів з інженерами, агрономами та іншими спеціалістами аграрного сектору.

     Відкритя розпочалось із урочистого перерізування стрічки директором інституту Мироном Жибаком. деканом агроінженерного факультету Ігорем Чвартацьким та завідувачем кафедри Володимиром Динею. На заході були присутні гості, керівний склад і декани факультетів, науково-педагогічні працівники, завідувачі кафедрами агроінженерного факультету, студенти.

 

     Згідно християнського звичаю освячення лабораторії провів отець Володимир Зайчук.
     З привітальним словом виступив директор інституту Мирон Жибак. У своєму виступі він відмітив важливість співпраці нашого навчального закладу не тільки з підприємствами, що займаються виробництвом сільськогосподарської продукції, але й з підприємствами, які забезпечують випуск техніки для аграрного сектору. 

      Зі словами подяки на адресу керівництва ПАТ «Ельворті», особисто голови правління, генерального директора Сергія Калапи, спеціаліста з реклами департамента маркетингу Діани Ярової, професора інституту Сергія Пастушенка, керівництва інституту за надану допомогу у створенні і обладнанні лабораторії виступили: декан агроінженерного факультету Ігор Чвартацький, завідувач кафедри машиновикористання та технологій в сільському господарстві Володимир Диня, доцент даної кафедри Віктор Солтисюк

     Сподіваємося, що функціонування навчально-наукової лабораторії «Ельворті» стане одним із чинників з покращення якості навчання і наукової діяльності. Ми маємо впевненість, що новостворена лабораторія буде не останньою у покращенні навчально-матеріальної бази факультету. 

І. Чвартацький,
декан агроінженерного факультету
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook