Кафедра фінансів на Міжнародному бізнес-форумі «Business Women 2019»

28 березня 2019 року
23 березня 2019 року в Торгово-Промисловій Палаті України відбувся Міжнародний бізнес-форум BusinessWomen 2019, який зібрав близько 1000 жінок з 25 країн світу, які вносять значний вклад у розбудову нашої Держави та створюють позитивний імідж країни. В цьому році в Форумі прийняли участь представниці дипломатичних структур, власники бізнесу, керівники політичних партій, наукових та аналітичних центрів, міжнародних організацій та фондів з різних регіонів України та світу. Участь у заході взяли і викладачі кафедри фінансів Скрипник Г.О. та Тітенко З.М.
 
   
Організатор форуму Ганна Крисюк у вступному слові зазначила, що за останні три роки частка жінок-підприємців в Україні зросла з 44,8% до 46,2%. Число представниць прекрасної статті в малому бізнесі збільшилася на 8 тис. осіб. З вітальним словом звернувся Голова представництва ЄС в Україні Хюга Мінгареллі, який відмітив мудрість та силу духу українських жінок, що допомагає їм розвивати важливі сфери життя суспільства.
 
   
Поважними гостями заходу були: Партха Сатпатхі – індійський дипломат, Надзвичайний і Повноважний Посол Індії в Україні; Золтан Хорват – Почесний консул України в Угорщині; Геннадій Чижиков –Почесний консул України у Франції, президент ТПП України; Натача Діас Агілера – кубинський дипломат, тимчасовий повірений у справах Республіки Куби в Україні; Наджаль Аль-Раїс керівник Політичногго, Економічного та Медіа відділу Посольства ОАЕ в Україні; Іраклі Леквінадзе – бізнес-омбудсмен Грузії та багато інших.
Метою ІІІ Міжнародного бізнес-форуму стала консолідація жінок бізнесу, політики та соціальної сфери задля налагодження тісної співпраці, обміну досвідом, репрезентації України в світі та сприяння розвитку малого і середнього бізнесу серед жінок.
 
   
На завершення відбулося підбиттям підсумків форуму, всі присутні змогли особисто поспілкуватися з міжнародними експертами та отримати відповіді на питання, що виникли вході дискусії. Дані заходи покликані створити умови для всебічного обговорення та пошуку цікавих ідей розбудови економіки.
Аліна Буряк,

доцент кафедри фінансів 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook