Дбаємо за здоров’я та здійснюємо профілактичні заходи

18 грудня 2018 року

     Відповідно до наказу ректора від 13 грудня 2018 року №1422 «Про організацію протиепідемічних заходів» в університеті на постійній основі працює оперативна група на чолі з проректором з навчальної і виховної роботи Сергієм Квашою, яка щоденно проводить моніторинг стану захворюваності студентів, науково-педагогічних працівників та обслуговуючого персоналу.

     Оперативна група відмічає, що за кілька останніх днів нових, підтверджуючих медичними установами, випадків захворюваності на кір не зафіксовано. Проте, має місце тренд поширення захворюваність на загально-распіраторні вірусні інфекції та грип.
     Разом із тим інформуємо, що студентське містечко придбало, а гуртожитки університету мають в достатній кількості дезінфікуючі, миючі та інші захисні засоби. Всі необхідні профілактичні карантинні заходи в гуртожитках здійснюються в повному обсязі філією Київської міської студентської поліклініки та оздоровчим центром НУБіП України, які знаходяться в навчальному корпусі №3.

     Оперативна група рекомендує:
Студенту, який проживає в гуртожитку, у разі перших ознак захворювання (слабкість, чхання, нежить, температура) терміново проінформувати чергового вахтера або завідувача гуртожитку про свій стан і при необхідності переміститись в ізолятор та очікувати першу медичну допомогу.
Завідувачам гуртожитків оперативно інформувати медичний центр університету та директорів і деканів про захворюваність студента.
Науково-педагогічному персоналу університету, які беруть участь у навчальному процесі у випадку виявлення візуальних ознак захворювання у студентів необхідно терміново проінформувати медичних працівників філії Київської міської студентської поліклініки або лікаря оздоровчого центру НУБіП України допомогу.

     Оперативна група привертає увагу директорів та деканів, їх заступників до необхідності щоденного консультування із завідувачами кафедр, старостами груп щодо стану здоров’я викладачів, студентів та обслуговуючих працівників.

Вячеслав Крупка,
завідувач оздоровчого центру НУБіП України

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook