Студенти кафедри транспортних технологій та засобів у АПК проходять практику в Міністерстві інфраструктури України

17 вересня 2018 року

     Найвища оцінка навчальної роботи кафедри транспортних технологій та засобів у АПК НУБіП України – це оцінка рівня підготовки студентів авторитетними фахівцями транспортної галузі, яку отримали сьогодні студенти Світлана Гибало, Ігор Савченко та Олександр Коваленко при проходженні навчально-виробничої практики у Міністерстві інфраструктури України.

     Для розвитку відносин у подальшій співпраці і набуття практичних навичок студентів директор департаменту стратегічного розвитку дорожнього ринку та автомобільних перевезень зазначеного міністерства Віктор Сасін зініціював запрошення в департамент на практику кращих студентів.

     Під час проходження практики вище зазначені студенти ознайомилися з документообігом та законодавчою системою регулювання і контролю у сфері як внутрішніх, так і зовнішніх автомобільних перевезень, перебуваючи під загальним керівництвом заступника директора зазначеного департаменту Світлани Кубальської-Колтунович і безпосереднім кураторством авторитетного фахівця-наставника – головного спеціаліста департаменту Романа Дубаса.

     При виконані різноманітних завдань студенти отримали потужний обсяг практичної новизни в автомобільній галузі, зокрема, розгляд і формування відповідей на звернення народних депутатів, громадян, державних органів, підприємств, установ та організацій, ознайомилися з процедурою та порядком проведення засідання комісій з надання дозволів на перевезення пасажирів та вантажів автомобільним компаніям у міжнародному сполученні та інше.

     Під час практики студенти весь час працювали в електронній базі Міністерства інфраструктури України, формували запити до Державної служби України з безпеки на транспорті, брали участь у формуванні пакетів документів щодо проведення конкурсу з визначення автомобільних перевізників для роботи на міжміському та приміському автобусних маршрутах загального користування. Долучалися до розробки наказів щодо формування комісій для проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування.
     Висока оцінка роботи студентів була також відображена у їхніх характеристиках.

     За результатами проходження практики студенти отримали можливість закріпити і порівняти теоретичні знання із практичним сьогоденням, сформувати для себе пріоритетні напрями в транспортній галузі, де вони хотіли б продовжити свою професійну діяльність, та набули безцінний досвід, який знадобиться їм у майбутньому.

Овчар П.А.,
завідувач кафедри транспортних технологій та засобів у АПК 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook