Студентська організація ФКД відвідала Святошинський будинок-інтернат.

19 грудня 2017 року

 

Зимові свята - час творити дива. Сьогодні, у день святого Миколая, коли усі ми, незалежно від віку, чекаємо приємних сюрпризів під подушкою, студентська організація факультету КД відвідала Святошинський будинок-інтернат, аби подарувати частинку казки для його мешканців.
Задля збору коштів на придбання подарунків для дітей, було проведено благодійну акцію, на якій організатори зібрали 750 грн. Окрім цього, допомогла  кафедра конструювання машин і обладнання, надавши 510 грн.
На загальні кошти діткам було закуплено розвиваючі ігри, розфарбовки, олівці, фломастери, іграшки та засоби особистої гігієни.
Поїздка до даного закладу засвідчилась для учасників студентської організації не тільки набуттям фактичного досвіду спілкування з такими особливими людьми, а й переживанням неоднозначних емоцій. Діти, які там знаходяться, навчаються жити у соціумі та ставати суспільно адаптованими для подальших самостійних кроків у майбутнє. Ми мали змогу поспілкуватись із вихованцями інтернату, побачити роботи, які вони створюють власноруч: аплікації, малюнки, вироби із солоного тіста, а найбільше нашу увагу привернули іграшки із тканини, за які діти отримують перемоги на конкурсах, кубки та грамоти.
Загалом, цей день святого Миколая став особливим для кожного, хто приєднався до нашої акції. 
Після переживання такої кількості емоцій, можна переоцінити своє ставлення до багатьох нюансів у нашому житті, адже побачивши, як такі особливі діти щодня справляються із, здавалося б, звичними для нас речами, проблемами, з'являється усвідомлення того, що, часом, причини нашого поганого настрою, невдач, розчарувань настільки мізерні, що просто не мають права на існування.  Вчорашній захід, окрім своєї головної місії, допоміг нам здобути впевненість у собі і додав трохи більше розуміння на перспективу у майбутньому.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook