Вступна кампанія 2017: Братський день бакалаврату

20 липня 2017 року

 Триває прийом документів на бакалаврат. Сьогоднішній день (який цілком логічно можна назвати братським – за кількістю братів, які або здавали документи, або підтримували рідну людину) у приймальній комісії творча група інформаційної служби НУБіП розпочала з факультету землевпорядкування.

 
Сімейство Остапенків зі Згурівки прибуло здавати документи старшого сина Віктора у повному складі – навіть з маленьким Женею. Враховуючи думку мами Ірини – випускниці цього факультету, а нині працівниці відділу у Згурівському районі Державного кадастру, на сімейній нараді вирішили: свій професійний шлях Віктор має розпочати з цієї ж ниви, а відтак заяву подали на спеціальність «Геодезія і землеустрій». Університет хлопець визначив першим пріоритетом, бо переконаний: саме тут йому дадуть найкращу освіту.
 
Картографом бачить себе і військовослужбовець Національної гвардії України – командир відділення оперативного призначення Євгеній Маракуца. Учасник АТО, він як ніхто знає ціну актуальним картам, які повністю відповідають дійсності. Адже випущені в різні роки, вони не співпадають. А тепер уявіть, що за ними потрібно вести артилерійський вогонь. Уявили? До речі, перед відправкою в зону бойових дій кілька наших викладачів – членів ГО «Картографічна сотня» - навчали бійців, як складати і читати оперативні мапи. Саме з цих причин Євген і обрав для заочного навчання факультет землевпорядкування.
 
На дві спеціальності відразу – «Агрономію» та «Захист і карантин» - подав заяву Богдан Пшець. Хоча, як випускник технолого-економічного коледжу Миколаївського НАУ, який має диплом молодшого спеціаліста з виробництва і  переробки продукції рослинництва, перевагу віддає другій. Каже, що із захистом і карантином знайомий більше: в деяких питаннях допомагав мамі Наталії, а в неї посада нині немала – директор Південного регіону ТОВ «Сінгента». До столиці хлопець вирішив приїхати на навчання через прикрий випадок: стикнувся з не об’єктивністю оцінювання, тож обрав НУБіП – як один з найбільш прозорих університетів країни.
 
Брати Михайло і Дмитро Стеблаки, випускники Мукачівського аграрного коледжу за спеціальністю «Правознавство», планують продовжити навчання за нею ж на денній формі. Обрали для цього юридичний факультет НУБіП: його викладачі читали у коледжі лекції на високому рівні і давали відповідні знання. А від добра добра, як відомо, не шукають. До речі, хлопці вже спланували найближчі роки, і значну роль у цьому має відіграти навчання на кафедрі військової підготовки.
 
 
 
 
Дениса Андрощука, колишнього учня Головинського вищого професійного училища нерудних технологій, привів до університету його старший брат Максим. Він закінчив бакалаврат і першим встиг здати документи до магістратури – на біотехнолога. А Денис, який в училищі здобув кваліфікацію механіка за спеціальністю «Експлуатація та ремонт підйомно-транспортних, будівельних і дорожніх машин та обладнання», обрав для подальшого навчання інженерну спеціальність – «Галузеве машинобудування». Певен, що один з кращих за рейтингами університетів країни, дасть найкращу освіту.
 
Валентин Обрамбальський
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook