Лабораторія біосенсорики представила наукові результати на форумі НАТО

30 травня 2016 року

     27 травня на базі Національної Академії Наук України відбувся НАТО форум у рамках співпраці з Україною.

     Програма НАТО «Наука заради миру та безпеки» є однією з головних ініціатив партнерства для цієї організації. Вона створена у 1958 році та є своєрідною візитною картою Альянсу і дає можливість партнерам практично співпрацювати з організацією через багаторічні проекти, підготовчі курси та науково-практичні семінари. Заходи в межах цієї Програми сприяють розвитку співробітництва на основі пов’язаних з безпекою цивільних наук, технологій, новацій, тощо. 

     Лабораторія біосенсорики під керівництвом заслуженого діяча науки і техніки України, завідувача кафедри молекулярної біології, мікробіології та біобезпеки Миколи Стародуба, професора А. Nabok (Халам університет, м. Шеффілд, Англія) та наукового співробітника лабораторії біосенсорики Андрія Карп’юка представили результати роботи над проектом «DEVELOPMENT OF OPTICAL BIO-SENSORS FOR DETECTION OF BIO-TOXINS».

     Під час звіту по виконуваному проекту працівники лабораторії мали можливість спілкуватись з багатьма відомими науковцями світу, обмінятись з ними досвідом та контактами. Важливим для подальшого розвитку перспективних досліджень був візит Ольги Богомолець, яка позитивно відреагувала на результати роботи і висловила підтримку в розвитку біосенсорики в сфері медицини, особливо медицини катастроф.


 

Іванчук Максим,
студент факультету аграрного менеджменту 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook