Виїзні заняття для магістрантів факультету ветеринарної медицини у Центрі ветеринарної діагностики

17 травня 2016 року

     Національний університет біоресурсів і природокористування України і ТОВ «Центр ветеринарної діагностики» підписали договір про співробітництво та організацію взаємовідносин у сфері навчально-наукової роботи. До речі, центр має 15-річний досвід на ринку України, супроводжує більше 500 сільськогосподарських підприємств, виробників кормів і кормових добавок та проводить більше 120 тисяч аналізів на рік.
 

      Відтепер науково-педагогічні працівники та студенти факультету ветеринарної медицини мають можливість навчатися на базі центру.
     Так, 10-11 травня доцент кафедри біохімії ім. акад. М.Ф. Гулого Валерій Цвіліховський провів виїзні заняття зі студентами магістратури другого року навчання за спеціалізацією «Лабораторна справа». Вони ознайомилися із сучасними підходами до діагностики та профілактики захворювань сільськогосподарських тварин, який базується на світовому і вітчизняному досвіді.
 


 

      А студенти магістерської програми «Методи біохімічних досліджень» прослухали лекцію керівника центру Ірини Собко. У ній йшлося про новий підхід прогнозування найкритичніших точок здоров’я продуктивних корів у різні періоди життя, пов’язані з відхиленням біохімічного профілю крові.
    Магістрантам магістерської програми «Мікробіологічні методи діагностики у тваринництві та ветеринарній медицині» надали інформацію про прогнозування здоров’я тварин за визначенням серологічного профілю. 

      Співробітники центру також ознайомили студентів із сучасним обладнанням, методами та методиками виконання досліджень у лабораторіях гістології, серології, бактеріології, патологічної анатомії та молекулярної діагностики.

Валерій Цвіліховський,
доцент кафедри біохімії ім. акад. М.Ф. Гулого 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook