Налагоджуємо співпрацю з колегами Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій

11 квітня 2016 року

     5-8 квітня 2016 року Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. Г. Гжицького проходив акредитаційну експертизу його спроможності готувати бакалаврів за напрямом «Харчові технології та інженерія». Експертну комісію очолила декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК професор Лариса Баль-Прилипко.

     Принагідновона прочитала лекцію для студентів 3-го та 4-го курсів «Сучасний стан та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі України», послухати яку прийшли і львівські колеги. Особливий інтерес останні висловили до інновацій, які розробляють і впроваджують науковці факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП. Зокрема, створення екопродукції, застосування біотехнологічних аспектів для отримання якісної та безпечної продукції.

     Для розширення співпраці домовилися про проведення спільних для обох вишів наукових конференцій, в т.ч. студентських.

Н. Слободянюк,
заступник декана факультету харчових технологій та
управління якістю продукції АПК
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook