Завершилося обговорення навчальних планів та програм ННІ лісового та садово-паркового господарства

26 січня 2016 року

     21 січня на робочій нараді проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші обговорено навчальні плани та програми на 2016-2017 навчальний рік з підготовки фахівців у ННІ лісового та садово-паркового господарства. Участь у ній взяли начальники відділів Оксана Зазимко, Лариса Кліх, Олена Колеснікова, заступник директора ННІ Сергій Ковалевський, завідувачі кафедрами Олена Пінчевська, Сергій Попович, Василь Юхновський, Юрій Марчук та Ірина Сидоренко.
     У полі їх зору – питання цілісної підготовки фахівців відповідних спеціальностей в інституті.


 

     Сергій Ковалевський наголосив на необхідності розробки навчальних планів відповідно до нового переліку зі спеціальностей «Лісове господарство» і «Садово-паркове господарство». А завідувачі кафедр Юрій Марчук та Олена Пінчевська, що слід проводити подальшу роботу для внесенняспеціальності «Деревообробні та меблеві технології» до вже існуючого переліку.

    

     

     Сергій Кваша звернув увагу присутніх на необхідності посилення профорієнтаційної роботи, активній участі у її проведенні всіх науково-педагогічних працівників інституту. Потребує поліпшення і рівень підготовки студентів з іноземних мовта робота наставників із студентами і старостами академічних груп.


Оксана Зазимко, 

начальник навчального відділу

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook