Український досвід тваринникам Грузії

21 грудня 2015 року

     Протягом 10-11 грудня в м. Амбролаурі (Грузія) відбулася конференція «Перспективи розвитку тваринництва в гірських регіонах», що проводилася Міністерством аграрної політики Грузії в рамках проекту технічної допомоги від уряду Австрійської республіки «Підвищення ефективності діяльності державних органів управління» за підтримки ФАО. На конференцію були запрошені сімейні фермери, представники підприємств з чотирьох районів регіону Рача-Лекхумі та нижньої Сванетії (північно-західна Грузія). Участь у ній взяв також завідувач кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин Андрій Гетя, який розповів про стан тваринництва в Україні та висловив власні пропозиції щодо організації комплексної підтримки виробників в гірських районах Грузії.

 

     У програмі конференції були ознайомчі візити на провідні тваринницькі господарства районів Амбролаурі, Оні, Лантехі та Цагері, де місцевих виробників фахівці проконсультували з практичних питань. 

     Організаторами конференції вирішено і в подальшому запрошувати на подібні заходи іноземних спеціалістів з метою вивчення світового досвіду.

Вадим Кондратюк,
декан факультету
тваринництва та водних біоресурсів

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook