Агробіологічний факультет переміг в університетських іграх патріотів

12 жовтня 2015 року

     9–10 жовтня до Дня захисника України ННЦ виховної роботи та соціального розвитку, кафедра фізичного виховання за участю кафедри військової підготовки в рамках студентської спартакіади провели військово-спортивне багатоборство «Патріот НУБіП України». Відкрив його проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, побажав успіху учасникам.

     У змаганнях, що пройшли в три етапи військово-спортивна естафета, вогнева підготовка та пейнтбол – демонстрували майстерність 16 команд з 13 факультетів, 2 ННІ та один військовий підрозділ.

    

     Військово-спортивна естафета складалася з шести частин: біг на 400 м в повному військовому спорядженні, біг на 200 м в протигазі та ЗЗК, 200 м доставка колеса БТР, 200 м перенесення ящика з боєприпасами, 200 м перенесення умовно пораненого і 400 м – забіг розвідника з подоланням смуги перешкод. Найспритнішою в естафеті виявилась команда агробіологічного факультету.

    

     Саме сьогодні, коли країна переживає важкі часи, залучення студентів до військової справи особливо актуальне, наголосив ректор університету Станіслав Ніколаєнко, вручаючи переможцям кубок і грамоти.

    

     Другий етап вогнева підготовка – пройшов на кафедрі військової підготовки. Він включав метання гранати (на відстань і влучність), збирання та розбирання автомата і спорядження магазину до нього, стрільбу з гвинтівки. У ньому перемогли представники факультету аграрного менеджменту.

 

     Третій етап пейнтбол - проходив на базі одного з столичних пейнтбольних клубів. Змагалися за олімпійською системою: «на виліт». Найбільш тактично підготовленими виявилася команда факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, яка в фінальному поєдинку перемогла гуманітарно-педагогічний факультет за рахунок більш раціонального використання боєприпасів.
У загальному підсумку перемогу святкувала команда агробіологічного факультету.

    

     Дякуємо співробітникам ННЦ виховної роботи та соціального розвитку, викладачам та співробітникам кафедр фізичного виховання та військової підготовки за високий рівень організації та професійне суддівство.

     Більше фото  https://vk.com/album-65386305_222082213


Микола Любінський,
начальник відділу виховної роботи
та студентських справ

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook