Планування роботи на квітень місяць на факультеті ветеринарної медицини

1 квітня 2024 року
  28 березня під головуванням Миколи Цвіліховського відбулось засідання розширеного деканату факультету ветеринарної медицини, на якому розглянуто план роботи на квітень та цілий ряд важливих питань, які стосуються діяльності факультету.

  У вступному слові Микола Іванович ознайомив членів деканату із ситуацією, подіями і здобутками, що відбулись на факультеті ветеринарної медицини впродовж березня. Довів до присутніх інформацію щодо зменшення кількості випускників шкіл які зареєструвались для складання НМТ, всього 250 тис. осіб. Відповідно, було наголошено на необхідності посилення профорієнтаційних заходів кафедрами та кожним окремо взятим науково-педагогічним працівником серед випускників шкіл, гімназій, ліцеїв, технікумів і коледжів.

   Завідувачі кафедр доповіли про залучення вступників на «День відкритих дверей», який відбудеться в університеті 4 квітня 2024 р. та про діяльність своїх підрозділів.

 

   Заст. декана Юрій Жук повідомив про початок навчальної практики: з 1 квітня у студентів 5 курсу, з 22 квітня у студентів 4 курсу. 25 квітня починається сесія у студентів 6 курсу, а 9 травня складання ними ЄДКІ. Наразі триває атестація студентів 1-6 курсів.

   Директор НДІ здоров’я тварин Сергій Голопура закцентував увагу присутніх на проведенні конкурсу студентських наукових робіт та організації виставки на «День відкритих дверей» 4 квітня.

   На засіданні було розглянуто та узгоджено план роботи факультету на квітень місяць. Наголошено, що кожен завідувач кафедри має тримати під особистим контролем освітній процес.

   Декан дав доручення завідувачам кафедр провести робочі засідання у своїх колективах, донести відповідну інформацію до кожного співробітника. Побажав усім міцного здоров’я, швидкої перемоги та мирного неба над головою.

Слава Україні!

 

Максим Жуковський,
секретар розширеного деканату

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook