«Великодня толока» на юридичному факультеті триває

8 квітня 2015 року

 

Наприкінці березня зусиллями трудового колективу навчального корпусу №6 було прибрано всю підлеглу територію, обрізано дерева, зачищено від минулорічного листя газони, почищено всі прилеглі сходи та доріжки, підготовлено клумби до озеленення. Здавалося б, можна зітхнути з полегшенням – все позаду! Але чекає інший фронт робіт – благоустрій території та посадка саджанців хвойних дерев та кущів в рамках екологічної акції «Великодня толока».

Перш ніж взятися за лопату, керівництво врахувало те, що для вдалого озеленення не лише достатньо володіти добрим смаком. Тут необхідні знання, що відносяться до таких сфер діяльності як садівництво, ландшафтна архітектура і навіть інженерна справа. Відтак було прийнято рішення звернутися до фахівців.

04 квітня 2015 року декан юридичного факультету Олена Яра, її заступник Олена Улютіна та комендант корпусу Василь Канарик вже координували роботу бригади професіоналів, які взяли на себе виконання цього завдання Впродовж дня вдалося виконати заплановане – закріплена територія була прибрана до світлого свята Воскресіння Христового і посаджено близько 70 саджанців хвойних культур. Тепер озеленена територія додасть корпусу нових контрастів і буде радувати око.

 

Віра Качур,

завідувач кафедри теорії

та історії держави і права


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook