Профорієнтаційна робота в центрі уваги деканів

22 грудня 2014 року

     Чергову нараду деканів розпочато із звернення начальника відділу кадрів Миколи Михайліченка, який представив до розгляду деканів та внесення пропозицій проект посадової інструкції декана.

     На нараду завітав і проректор з навчально-наукової роботи, правових та соціальних питань Володимир Курило, який проінформував про проведення установчої конференції Всеукраїнського студентського волонтерського руху, яка відбудеться 24 грудня в Будинку офіцерів в місті Києві о 12-й годині, та закликав деканів долучитися до організації даного заходу.

   

Обговорено і завершення екзаменаційної сесії та формування графіка погашення заборгованості. Наступним кроком очікується підготовка наказів на призначення стипендії за результатами сесії.

       

Начальник навчального відділу Оксана Зазимко проінформувала деканів про можливість продовження терміну оплати за навчання в ІІ семестрі 2014-2015 н.р. до 15.02.2015 р., та висловила прохання прискорити звітування щодо виконання навчального навантаження НПП кафедр у І семестрі 2014-2015 н.р. 

     Із пропозицією щодо внесення змін та до повнень до положення «Про забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої освіти у НУБіП України» виступила начальник навчально-методичного відділу Лариса Кліх.
    

      Мова йшла й про хід профорієнтаційної роботи та посилення контролю за дотриманням правил внутрішнього розпорядку у гуртожитках на час зимових канікул, про що проінформував директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Дмитро Черкашин.

О. Колеснікова,
начальник відділу магістерських програм

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook