Збірна НУБіП України із шахів здобула першу перемогу у міжнародному турнірі

22 лютого 2022 року
     За ініціативою почесного президента спортивного клубу "Шаховий Король НУБіП України", проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку Кваші Сергія Миколайовича команда університету взяла участь у студентському шаховому онлайн-турнірі серед університетів під назвою Collegiate Chess League Spring 2022.
     У цьому турнірі цьогоріч виявили бажання взяти участь 190 університетів світу, серед яких і наш навчальний заклад. Турнір проводиться на платформі CHESS.COM. Посилання доступу для перегляду турніру доступне тут: https://www.chess.com/news/view/collegiate-chess-league-spring-2022
 
     Згідно з рейтингом команд турнір поділено на 16 дивізіонів, які у свою чергу поділяються на групи. Наша команда потрапила до 11 дивізіону групи В. Склад учасників вищезгаданої групи такий:
  1. Технологічний інститут Джорджії (США).
  2. Університет штату Пенсильванія (США).
  3. Університет Акрона (США).
  4. Лондонський університет королеви Марії (Велика Британія).
  5. Університет штату Нью-Йорк у Стоні-Брук (США).
  6. Національний університет біоресурсів і природокористування України (Україна).
  7. Університет штату Луїзіана (США).
  8. Бостонський університет (США).
     Команда із шахів нашого університету провела два групових тури. У першому турі зіграли з Лондонським університетом королеви Марії. У цьому турі ми поступилися, але здобули вагомий досвід, оскільки наш університет вперше взяв участь у подібному заході. 
     У другому турі студентська збірна НУБіП України із шахів здобула першу перемогу проти команди Університету Акрона (США). Наша команда показала зібраність та майстерність і готується до наступного туру в групі.
 
     Для нашої групи тури проходять кожної суботи о 1700 за київським часом.
     Трансляції ігор відбувається на платформах twitch.tv і кожен вболівальник гри в шахи матиме можливість переглянути кращі партії турніру. Посилання для перегляду кращих партій турніру доступне за посиланням: https://twitch.tv/collegiatechessleague 
    До складу студентської шахової команди НУБіП України увійшли: Галіченко Михайло Віталійович, Козловець Павло Петрович, Резвін Євгеній Валерійович (навчально-науковий інститут енергетики, автоматики і енергозбереження), Загурський Серафим Володимирович, Назаренко Захар Тарасович (агробіологічний факультет), Тарнавський Назар Володимирович (факультет захисту рослин, біотехнологій та екології), Решавський Олександр Олександрович (юридичний факультет), Курносова Ксенія Сергіївна, Кокра Євгеній Олександрович (факультет ветеринарної медицини), Перець Євген Сергійович (факультет конструювання та дизайну), Чубанов Дмитро Дмитрович (гуманітарно-педагогічний факультет), Ворошилов Даніїл Вадимович (факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК).
 

 Вболіваємо за нашу команду і бажаємо їм перемоги!

 
Тарас Лендєл,
президент спортивного клубу

“Шаховий король НУБіП України” 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook