Розширене засідання кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика

May 23, 2022
НУБІП

        23 травня 2022 року відбулося розширене засідання кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика. Відкриваючи засідання кафедри, завідувач – професор Григорій Подпрятов озвучив його порядок денний. Крім членів кафедри, на засіданні були присутні магістри першого року навчання. Григорій Подпрятов також зупинився на атестації магістрів і на інших важливих питаннях, що стосуються діяльності кафедри в умовах воєнного стану та дав змістовні роз’яснення на запитання, які прозвучали від членів кафедри та магістрів.

Модератором заслуховування звітів магістрів виступив секретар кафедри, доцент Анатолій Бобер. Він ознайомив магістрів з вимогами, що стосуються ІІ атестації студентів магістратури. Зокрема, виконання вимог ІІ семестру індивідуального плану, опрацювання літератури за обраною темою магістерської роботи, представлення теоретичної складової магістерської роботи, наповнення сторінки магістра на сайті НУБіП України, планування навчальної, наукової та інноваційної роботи на ІІІ семестр.
Далі кафедра заслухала звіти магістрів 1 року навчання за виконану навчальну, наукову та інноваційну діяльність. У результаті обговорення звітів магістрів виступили члени кафедри, доценти Володимир Завгородній і Оксана Завадська, які зробили окремі зауваження та окреслили побажання. За результатами заслуховування звітів кафедрою було прийнято рішення атестувати магістрів першого року навчання.
Секретар кафедри Анатолій Бобер ознайомив її членів з наказом №284 щодо оновлення навчально-методичних комплексів. В обговоренні наказу активну участь взяли Григорій Подпрятов, Володимир Завгородній та Оксана Завадська.
 
 
Cекретар кафедри, доцент Анатолій Бобер
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook