Навчання в магістратурі: перші кроки

24 жовтня 2021 року

У новому 2021/2022 навчальному році на гуманітарно-педагогічному факультеті вперше здійснено набір студентів у магістратуру на спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» як на денну форму навчання, так і на заочну.

Серед студентів – випускники нашого факультету, а також вихованці з інших навчальних закладів з різних куточків України. Приємно, що здобуття фаху міжнародника у нашому закладі вищої освіти, користується авторитетом серед випускників бакалаврату.

Звичайно, це новий досвід не лише для студентів, а й для професорсько-викладацького складу. З боку останніх – беззаперечна відповідальність у гарантуванні якісної освіти майбутнього професіонала. Ряд організаційних завдань та питань навчального та наукового характеру розглядаються, крім іншого, й на перманентних кураторських годинах. До речі, перші зустрічі проходили у екокласах елегійного Ботанічного саду НУБіП України, що певною мірою сприяло адаптації до процесу навчання студентів-магістрів із інших вузів.

Чергова зустріч 21 жовтня 2021 р. відбулася у звично-традиційному для нас в умовах пандемії онлайн форматі. Серед питань, які цікавили майбутніх дипломатів, були питання щодо написання наукової магістерської роботи: особливості написання, структура роботи, процес презентації власного наукового доробку. Обговорювали й вибіркові дисципліни за вподобанням студента: складно зробити вибір серед цікавого різноманіття актуальних проблем, які пропонує університет. Також не обійшли увагою важливі питання суспільно-громадського життя, до яких долучається й студентство. Розмова виявилася плідною та конструктивною.

         


Людмила Лановюк,
куратор групи МВ-21001м

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook