Викладачі кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології розпочали підвищення кваліфікації на серії навчань для тренерів із організації симуляційних вправ для реагування на надзвичайні ситуації, спричинені транскордонними хворобами тварин

21 жовтня 2021, 15:15

На базі ННІ неперервної освіти і туризму та факультету ветеринарної медицини  12-13 жовтня стартував перший цикл в серії навчання. Навчальна програма підготовлена в рамках проекту технічної підтримки Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН і Європейського банку реконструкції та розвитку «Здоров’я тварин, безпечність харчової продукції та програми гарантування її якості».

Слухачі серії занять – працівники центрального апарату Держпродспоживслужби та викладачі факультету ветеринарної медицини НУБІП України.
Навчання відкрив вітальним словом Вадим Ткачук – проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку НУБіП України та директор ННІ неперервної освіти і туризму Олена Ковальова.

Кафедру епізоотології, мікробіології і вірусології НУБіП України представляли: Володимир Мельник, Віталій Недосєков, Микола Радзиховський, Віктор Литвиненко, Олександр Мартинюк, Максим Жуковський.

12-13 жовтня було проведено перший етап навчання щодо основ організації симуляційних вправ для спеціалістів ветеринарної медицини компетентного органу та сільськогосподарських підприємств з метою підвищення кваліфікації та оволодіння сучасними інструментами покращення готовності до реагування та контролю надзвичайних ситуацій, спричинених хворобами тварин.

До викладання залучені кращі фахівці в рамках проекту ФАО ООН:

  • Юрченко Оксана, координатор проектів ФАО в Україні;
  • Рєвнівцев Олександр, л.в.м., експерт з питань здоров’я та транскордонних захворювань сільськогосподарських тварин ФАО;
  • Башинський Віталій, експерт з питань ветеринарії та безпечності харчових продуктів ФАО;
  • Поліщук Володимир, національний консультант ФАО, IT/GIS фахівець, епізоотолог.

Максим Жуковський

 

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook