Дніпропетровська область: вогнеборці ліквідували пожежі в екосистемах (ВІДЕО)

13 вересня 2021 року
Державна служба України з надзвичайних ситуацій

 Сьогодні, 11 вересня, вогнеборці Дніпропетровщини ліквідовують пожежі у природних екосистемах, які завдають значної шкоди навколишньому середовищу та населенню.

Так, о 10:01 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу поза межами селища міського типу Кринички Кам’янського району. За повідомленням направлено чергове відділення 65 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України в області. По прибуттю до місця виклику вогнеборці встановили, що на відкритій території горить трава на площі 3 га. Об 11:09 пожежу локалізовано та о 15:15 ліквідовано.

О 10:16 надійшло повідомлення про пожежу на відкритій місцевості поблизу села Новоселівка Дніпровського району. По прибуттю до місця виклику вогнеборці 24 державної пожежно-рятувальної частини встановили, що на відкритій території горить суха трава, орієнтовно на площі 3, 7 га та вогонь стрімко поширюється. До місця пожежі додатково було направлено рятувальників 53 державної пожежно-рятувальної частини. О 12:35 пожежу локалізовано та о 14:16 – ліквідовано. Загальна площа знищеного сухостою становить 4 га .

О 13:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Зонова, місто Покров Нікопольського району. За повідомленням направлено чергове відділення 44 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України в області. По прибуттю до місця виклику вогнеборці оперативно приступили до гасіння пожежі, що виникла в екосистемі на загальній площі 4 га. О 13:58 пожежу локалізовано та о 14:30 – ліквідовано.

У Павлоградському районі за межами села Богданівка працівники місцевої пожежної команди та лісового господарства залучались до гасіння пожежі, що виникла у кварталі № 46 на території урочища «Богданівські піски». Вогнем знищено 0,1 га хвойної підстилки лісу. О 13:58 пожежу локалізовано та о 14:42 – ліквідовано.

О 14:10 вогнеборці 59 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України в області здійснили виїзд на ліквідацію загорання сухої трави, що виникло у Синельниківському районі поза межами села Новопавлівка. О 14:46 пожежу локалізовано та о 15:44 – ліквідовано. Горіла суха трава на загальній площі 3 га.

 

Джерело: Державна служба України з надзвичайних ситуацій. https://www.dsns.gov.ua/ua/Nadzvichayni-podiyi/128826.html

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook