20.04.2021 р. відбулося засідання кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К. Скороходька в он-лайн режимі

22 квітня 2021 року

Присутніми на засіданні були: зав. кафедри, доц. Кучерук М. Д., проф. Засєкін Д.А., проф. Захаренко М.О., проф. Якубчак О.М., проф. Ткачук С.А., проф. Шевченко Л.В., доц. Таран Т.В., Галабурда М.А., доц. Кос'янчук Н.І., доц. Соломон В.В., доц. Михальська В.М., доц. Поляковський В.М., асистенти Юстинюк В.Є., Гриб Ю.В., аспіранти Нікітіна Л. та Шевченко О.Б.

Завідувач кафедри Кучерук М.Д. доповіла про проведення Міжнародної науково-практичної конференції "Наукові передумови оптимізації органічного бізнесу" 17 квітня 2021 р., яка зазначила актуальність заходу, ознайомила з основними доповідачами.

  

Доцент Поляковський В.М. та асистент Юстинюк В.Є. доповіли про підготовку до проведення навчальних практик з дисциплін кафедри в 2020–2021 н.р. Доповідачі зазначили, що є програми практик, складені графіки їх проведення з усіх необхідних дисциплін. 

  

Доцент Михальська В.М. звітувала про виконання обов’язків доцента кафедри. У своєму звіті вона зупинилася на результатах навчальної, наукової та виховної роботи. Співробітниками кафедри було обговорено звіт та поставлено декілька запитань. В обговоренні взяли участь: завідувач кафедри Кучерук М.Д., проф. Засєкін Д.А., проф. проф. Захаренко М.О., проф. Шевченко Л.В., проф. Ткачук С.А. Виступаючі запропонували звіт схвалити.

 

    

Також було обговорено відкриту лекцію доц. Михальської В.М. на тему "Гігієна води та напування тварин" з дисципліни "Гігієна тварин" для здобувачів вищої освіти спеціальності 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза". В обговоренні лекції виступили: проф. Засєкін Д.А., проф. Ткачук С.А., доц. Поляковський В.М., доц. Галабурда М.А., які відмітили, що лекція була прочитана на високому рівні. 

   

Виступила доцент Таран Т.В. зі звітом про виконання обов’язків доцента кафедри. Співробітниками кафедри було обговорено звіт та поставлено 6 запитань, на які Таран Т.В дала ґрунтовні відповіді. Виступаючі запропонували звіт схвалити.

 

    

У різному завідувач кафедри Кучерук М.Д. довела до відома співробітників інформацію про семінари на базі факультету, положення про рейтинг, роботу кураторів, стенди, день університету, підготовку ролика про кафедру до Дня університету. Марія Дмитрівна наголосила на активізації роботи НПП кафедри щодо позабюджетних надходжень, профорієнтаційної роботи, виховної роботи зі студентами.

Рішення прийнято відкритим голосуванням одноголосно.
 

Секретар кафедри   Тетяна Таран


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook