Презентація онлайн-практики у ПриватБанку

3 березня 2021 року

З метою ознайомлення з умовами проходження виробничої практики, 03 березня в режимі онлайн відбулася презентація проєкту «Онлайн-практика у Приват Банку» для студентів ІІІ курсу групи 303-Ф спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування».

Керівник відділу кадрів Київського регіонального управління ПАТ КБ «ПриватБанк» Вікторія Вороніна ознайомила студентів з умовами проходження інноваційної онлайн-практики у ПриватБанку, можливістю дізнатися, як надаються банківські послуги, як можна отримати реальні знання та навички якісного обслуговування клієнтів, а в майбутньому – роботу в найбільш інноваційному банку України. Під час бесіди Вікторія Валентинівна звернула увагу здобувачів освіти на умови конкурентоспроможності та можливості кар’єрного росту їх як майбутніх фахівців, наголосила на перевагах дистанційного навчання у процесі проходження онлайн-практики.

Здобувачі освіти, зареєструвавшись, повинні пройти 10 модулів теорії і виконати 5 практичних завдань. При успішному проходженні практики кожен отримає іменний сертифікат зі спеціалізацією і набраними балами, кращі студенти-практиканти будуть зараховані до кадрового резерву Приватбанку.

Упровадження онлайн-практики для студентів сприяє підвищенню фінансової освіти на основі використання сучасних інформаційних технологій, формує навички дослідницького, пошукового характеру, розвиває практичні компетентності на основі використання знань, а зростання конкурентоспроможності випускників на ринку праці поліпшить можливість їх працевлаштування.

Студентські роки всі називають найкращими. Проте зараз студентська пора – це не тільки молодість і розваги, але й безліч можливостей для реалізації себе і своїх талантів.

 

Оксана Погоріла, завідувач

навчально-виробничої практики


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook