Продовжуємо працювати над покращенням якості викладання

19 березня 2021 року

   Якість викладання ― ключовий елемент якості освіти. У межах власних курсів чи освітніх компонентів викладачі впливають на якість освітньої програми, на процес навчання та засвоєння матеріалу студентами, і в результаті ― на внутрішню якість освіти у закладах вищої освіти.
   Професор кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського д.е.н. Резнік Надія Петрівна пройшла курс «Зміцнення викладання та організаційного управління в університетах» ― результат співпраці експертів з України та Німеччини, викладачів і співробітників ГО «Вище», Саксонського центру викладання та навчання у вищій школі (HDS) (Німеччина) і Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти. Структура курсу включала такі модулі: зміцнення викладання на рівні курсу; зміцнення викладання на рівні освітньої програми; зміцнення викладання, лідерство й організаційний розвиток на рівні університету. Надія Петрівна успішно виконала усі завдання курсу й отримала сертифікат про його закінчення.

   Надія Резнік 18-19 лютого також взяла участь у IV Всеукраїнському вернісажі-практикумі «Підприємливість і профорієнтація у функціонуванні сучасного закладу освіти», організаторами якого виступило Міністерство освіти і науки України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» спільно з Київським національним економічним університетом імені Вадима Гетьмана, Університетом менеджменту освіти, Компанією Інтелектуальних Технологій, Асоціацією керівників закладів освіти «Відроджені гімназії України». До вернісажу практикуму долучилося близько 1100 освітян з різних регіонів України: керівників освітніх закладів та вчителів. Обговорювалися інновації та досвід у формуванні економічних і бізнес-компетентностей молодого покоління. Напрацювання вернісажу-практикуму «Підприємливість і профорієнтація у функціонуванні сучасного закладу освіти» дали змогу розробити відповідні рекомендації для Міністерства освіти і науки України. Вони сприятимуть виробленню нових підходів до виховання успішних підприємців та економічно грамотних особистостей у закладі освіти.

Аліна Троян,

доцент кафедри менеджменту ім.проф. Й.С. Завадського

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook