Олександр Лапій планує здобути вищу освіту в Національному університеті біоресурсів і природокористування України на факультеті ветеринарної медицини

11 березня 2021, 12:06
Кафедра біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого

Настала весна – останні місяці перед вибором свого шляху в житті. Саме зараз багато абітурієнтів звертаються до співробітників факультету ветеринарної медицини з метою отримання консультацій про майбутнє навчання. З одним із них ми провели співбесіду.

– Чим зараз займаєтесь та де навчаєтесь?

Мене звати Лапій Олександр. На даний момент я навчаюсь в 11 класі Кодаківській ЗОШ l-lll ступенів, що на Васильківщині. Планую закінчити навчання з достатньо високими показниками та вступити до НУБіП України. З дитинства прагну лікувати тварин. На вихідні дні я відвідую клініки, щоб краще ознайомитися з роботою ветеринарного лікаря. Мрію вступити на факультет ветеринарної медицини і думаю, що так воно і буде.

– В Україні є інші заклади вищої освіти, що готують ветеринарних лікарів. Чому саме НУБіП України?
Після знайомства з офіційним сайтом та розповідей багатьох знайомих я переконаний, що НУБіП України - найкращий університет для здобуття вищої освіти і самореалізації, саме в цьому університеті я зможу втілити свою мрію, оскільки здавна цей заклад славиться високим рівнем підготовки фахівців і нині займає провідні позиції серед усіх вишів України.

– Чого очікуєте від навчання на факультеті?

Ознайомившись із сайтом факультету я побачив, що на мене очікують кваліфіковані викладачі, якісна освіта з акцентом на практичне навчання, широкі перспективи влаштування на роботу. Навчання в університеті дозволить мені здобути неоціненний досвід та стати відмінним фахівцем, щоб надавати допомогу тваринам.

Дякую за розмову, Олександре, запрошую відвідати наш факультет у зручний для Вас час, щоб ближче познайомитися із Вашою майбутньою alma mater. Бажаю успіхів у здійсненні Вашої мрії.


Розмову вів
старший викладач кафедри біохімії і
фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого
Віталій Журенко

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook