ІІ ЕТАП КОНКУРСУ НАУКОВО-ДОСЛІДНИХ РОБІТ: ОНЛАЙН-МАРАФОН ЮНИХ ДОСЛІДНИКІВ

2 березня 2021 року
       26 лютого 2021 року, відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідних робіт учнів-членів Київського обласного комунального позашкільного навчального закладу «Мала академія наук учнівської молоді» (з математики, фізики і астрономії, економіки, технічних, комп’ютерних наук, хімії та біології, наук про Землю, екології та аграрних наук), а саме - захист наукових робіт.
68 юних ерудитів, авторів науково-дослідних робіт цього дня під час конкурсу-захисту в середовищі Zoom одночасно працювали у 15 секціях семи наукових відділень. Досить жвавою та тривалою була робота zoom-конференції для секцій «Економічна теорія та історія економічної думки», «Мікроекономіка та макроекономіка», «Фінанси, грошовий обіг і кредит», де 15 старшокласників виборювали перші місця. 
 
   Традиційно до роботи у конкурсі членом журі було залучено доцента кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Слободяник Анну Миколаївну. Наукові розвідки учнів багаті на актуальні та важливі питання, що охоплюють проблеми, пов’язані з діджиталізацією, інвестуванням, ринком земель сільськогосподарського призначення, COVID-19, проблемами малого підприємництва, зовнішньоторговельною діяльністю, соціальними проблемами, зеленою енергетикою, питаннями фінансової стабільності та іншими.Попереду – ІІІ етап конкурсу, і тих, хто виборов призові місця, чекає наполеглива підготовка, щоб повернутися до рідної школи з перемогою.
Аліна Троян,
доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завдського
 
 

  

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook