Нарада з завідувачами кафедр факультету аграрного менеджменту

23 лютого 2021 року
   23 лютого 2021 року відбулася нарада з завідувачами кафедр факультету аграрного менеджменту, організована деканом факультету аграрного менеджменту Анатолієм Остапчуком. На нараді також були присутні заступники декана факультету аграрного менеджменту Лариса Карпенко та Людмила Гречанюк, керівники міжнародних програм доценти Олена Ковтун та Катерина Алексеєва.

   Анатолій Остапчук розпочав нараду  з аналізу стану ліквідації академічної заборгованості, закликав активізувати роботу наставників академічних груп щодо контролю присутності студентів на парах як в оф-лайн, так і в он-лайн режимі, поставив завдання забезпечити стовідсоткову явку студентів як на бакалавраті, так і на магістратурі, підвів підсумки суботньої зустрічі із студентами-іноземцями, зобов’язавши відповідальних за їх підготовку щотижня проводити зустрічі з ними, надавати допомогу в навчанні, супроводжувати та консультувати в другому семестрі, завершити наповнення англомовної частини сторінок факультету на університетському сайті, затвердили порядок денний на засідання вченої ради факультету.

   Окрім того, декан акцентував увагу на необхідності постійного моніторингу захворюваності серед студентів та науково-педагогічних працівників в умовах пандемії, дотримання соціальної дистанції та носіння масок. 

   Заступник декана Лариса Карпенко довела графік роботи екзаменаційних комісій із складання атестаційного екзамену, захистів випускних бакалаврських робіт студентами  заочної форми навчання, вимоги до їх написання, відповідно положення про написання таких робіт, процедуру проходження робіт на плагіат, вчасність подання та їх оформлення. 
   Олена Ковтун, керівник міжнародних програм факультету аграрного менеджменту, зорієнтувала щодо основних напрямків міжнародної роботи на факультеті, проінформувала про можливість он-лайн стажування в міжнародних університетах та можливість прийняти участь в міжнародних проектах.
   Завідувачі кафедр факультету підтримали загальний курс факультету, прозвітували за пророблену роботу за попередній тиждень та приступили до виконання поставлених завдань.

Катерина Алексеєва, 
доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook