Чергова зустріч з учнями ІАЛ НУБіП України в рамках гуртка «Бізнес-експрес»

5 лютого 2021 року

05 лютого 2021 року у рамках співпраці Ірпінського ФК НУБіП України з Ірпінським академічним ліцеєм НУБіП України відбулося чергове заняття гуртка «Бізнес-експрес» для ліцеїстів 9-А та 9-Б класів на тему «Стежиною економічних знань».

Заняття провели викладачі циклової комісії фінансово-економічних та облікових дисциплін Лариса Гурська та Світлана Іванова. Метою проведення зустрічі було формування інтересу ліцеїстів до економічних дисциплін, виховання спостережливості, уміння відстоювати власну думку, працювати в групі, розвиток комунікативних умінь і економічної культури споживача. Ліцеїстам була надана інформація щодо основних економічних термінів та розкрито особливості економічних професій.

Юнаки та дівчата розглянули «Портрет фахівця економіста», сформували перелік якостей, що є притаманними фахівцям з економічних спеціальностей, а також перевірили свої початкові знання з економіки з використанням інтерактивного сервісу Quizizz.

Під час проведення заняття ліцеїсти ознайомилися з особливостями навчання в Ірпінському фаховому коледжі за спеціальністю 051 «Економіка». Старшокласники отримали поради про те, як уникнути помилок і розчарувань при виборі професії, використовуючи формулу вибору професії «Хочу. Можу. Буду», що в подальшому допоможе їм визначитися з майбутньою професією і усвідомлено обрати заклад освіти для подальшого навчання.

Висловлюємо щиру подяку за плідну співпрацю адміністрації Ірпінського академічного ліцею НУБіП України та сподіваємося, що знання, отримані ліцеїстами, будуть корисними їм у майбутньому. 

Світлана Іванова, Лариса Гурська,

викладачі циклової комісії фінансово-економічних  та облікових дисциплін


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook