16.02.2021 р. відбулось чергове засідання кафедри конярства і бджільництва

17 лютого 2021 року

 Згідно Порядку денного розглянули наступні питання

  1. Стан підготовки до міжнародної-науково-практичної онлайн-конференції «Сучасні аспекти селекції бджіл», присвяченої до 90-річчя від дня народження академіка ВШ України д.с.-г.н., проф. В.П. Поліщука. Дане питання доповідав доцент кафедри Головецький І.І.. Він коротко змалював стан підготовки до міжнародної онлайн-конференції, дав звіт з кількості запрошених доповідачів. Проф. В.Д. Броварський і М.Г. Повозніков внесли ряд пропозицій з підготовки і проведення даного закладу.
  2. Надання додаткових освітніх послуг, а саме: курси бджільництва (у обсязі 90 та 180 годин) доповів доцент кафедри Войналович М.В.. Доповідач вказав на те, що на курси вже записались охочі і для них 20.01.2021 р. о 10.00 буде проведена ознайомча зустріч на кафедрі для висвітлення самої спеціальності «Бджільництво», ознайомлення з ведучими викладачами даної галузі та планом проведення даних курсів.
  3. Про стан виконання рішень Вченої ради факультету ТВБ доповів кожен НПП кафедри і прийнято рішення плідно працювати і звітувати про виконання кожного пункту рішення Вченої ради щотижня.
  4. Про морально-психологічний стан на кафедрі та можливості кожного виконувати свої посадові обов’язки доповідав завідувач кафедри М.Г. Повозніков і закликав усіх згуртованими силами і плідною працею усунути присутні проблеми і виконувати роботу згідно посадовим інструкціям та завданням керівництва
  5. Кожен НПП кафедри показав план роботи на 2021 рік і зобов’язали в подальшому контролювати і виконувати роботу згідно даного плану.

М.Г. Повозніков
завідувач кафедри
конярства і бджільництва

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook