Старший викладач кафедри інформаційних систем і технологій Корольчук Валентина успішно захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня PhD!!!

5 лютого 2021 року

5 лютого 2021 року за новою процедурою здобуття наукового ступеня доктора філософії з галузі знань 01 «Освіта/Педагогіка» за спеціальністю 011 «Освітні, педагогічні науки» відбувся публічний захист дисертаційного дослідження Корольчук Валентини Ігорівни «Використання хмарних сервісів для проєктного навчання майбутніх фахівців з інформаційних технологій». Робота виконувалася під керівництвом д.пед.н., професора Глазунової Олени Григорівни.

Необхідність майбутнім ІТ-фахівцям постійно працювати над проєктами у своїй професійній діяльності висуває потребу формувати у них готовність до роботи в команді, формувати професійні компетентності та soft skills, вміння застосовувати хмарні сервіси для управління проєктами та колективної ІТ розробки у професійній діяльності, ще під час навчання. Саме такій актуальній проблематиці було присвячене дослідження, в ході якого було обгрунтовано, розроблено та експериментально перевірено модель використання хмарних сервісів для проєктного навчання майбутніх фахівців з інформаційних технологій.

До складу разової спеціалізованої вченої ради увійшли:

  • Тарасенко Ростислав Олександрович, д.пед.н., професор, голова ради;
  • Вакалюк Тетяна Анатоліївна, д.пед.н., професор, офіційний опонент;
  • Вембер Вікторія Павліна, к.пед.н., професор, офіційний опонент;
  • Самойленко Олександр Миколайович, д.пед.н., доцент, рецензент;
  • Касаткін Дмитро Юрійович, к.пед.н., доцент, рецензент.

Під час захисту були заслухані доповідь дисертантки та відгуки офіційних опонентів. Дисертантка впевнено відповіла на всі запитання та продемонструвала високий рівень володіння матеріалом з проблеми дослідження. У обговоренні взяли участь всі члени ради та науковий керівник, які відзначили відмінну фахову підготовку, актуальність дослідження, високий ступінь обґрунтованості результатів, теоретичне та практичне значення результатів дослідження.

Вітаємо Валентину Ігорівну з успішним захистом і бажаємо нових амбіційних проектів!!!
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook