Наукова бібліотека: книги у зручному форматі

11 лютого 2021 року
   Наукова бібліотека НУБіП – це колектив оптимістичних, завзятих та творчих бібліотекарок. Ми завжди готові розділити з колегами свої приємні моменти, а також розповісти про здобутки та бібліотечні новації.
   Сьогодні ділимось з вами нашою основною приємністю – бібліотека зустрічає своїх читачів-першокурсників, що розпочали навчання у другому семестрі в очному форматі. Кожна філія книгозбірні ретельно підготувалась до такої довгоочікуваної зустрічі – підібрані підручники за навчальними дисциплінами кожної спеціальності, оформлені виставки нових надходжень навчальних видань, мотивуючої та сучасної художньої літератури. Тож, студенти мають можливість вибрати книгу на власний смак.

   Водночас, хочемо повідомити про нову форму обслуговування читачів – електронну доставку навчальних видань на семестр. Відтепер працівники філій та відділів наукової бібліотеки здійснюють підбір не лише друкованих, а й електронних повнотекстових видань за навчальними дисциплінами. Нещодавно старостам груп першого курсу всіх спеціальностей до 3 лютого було надіслано на їхні електронні поштові скриньки PDF-файли навчальних видань для ознайомлення та подальшого розповсюдження серед своїх одногрупників. Старости груп 2-4 курсів та магістрів 1-ого року навчання теж отримали повні тексти таких видань до 10 лютого 2021 р.
   Загалом, було розіслано 4258 електронних видань навчальної літератури на 413 електронних поштових скриньок студентів.
   В умовах дистанційної або змішаної форми навчання така бібліотечна послуга є максимально корисною для студентства під час опановування навчальних дисциплін.
   Слід відзначити, що кожен студент нашого університету може користуватись як електронною бібліотекою (з локальної мережі), що містить понад 6,5 тис. документів так і цифровою бібліотекою (з мережі Інтернет), де знаходиться понад 800 документів.
   Хочемо нагадати, що будь який студент університету, якщо він є читачем наукової бібліотеки, може звернутись особисто з запитом щодо отримання конкретної навчальної літератури в електронному форматі (вказавши автора та назву) на електронну пошту книгозбірні [email protected] або [email protected].
    На завершення, дозвольте нагадати – бібліотека завжди поруч з вами у будь якому форматі.

Анна Арсенюк і Тетяна Лєньова,
завідувачки філій наукової бібліотеки
у навчальних корпусах № 10 та № 12

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook