Успішний вибір професії в значній мірі визначає рівень добробуту, сприяє реалізації особистісного потенціалу

22 січня 2021 року

 

Останніми роками ринок праці України перебуває у стані трансформації, що супроводжується окремими негативними наслідками, зокрема пов’язаними із зниженням продуктивності праці, погіршенням умов зайнятості. Саме поширенням сегменту нестандартної зайнятості, тому своєчасний і обґрунтований вибір молоддю професії, навчального закладу, набуває все більшого економічного і соціального значення.
З такою метою 21 січня білоцерківська СПМШ №16 ім. М.О. Кириленка провела профорієнтаційний захід для учнів старшої школи. Разом із Національним університетом біоресурсів і природокористування України, свої навчальні заклади представляли науковці з Національного університету україни "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського", Національного університету харчових технологій, Білоцерківського національного аграрного університету.
 
 
 
 
До профорієнтаційної бесіди, як колишня випускниця цієї школи, долучилася і нинішня студентка 1 курсу факультету аграрного менеджменту НУБІП України та поділилась своїми враженнями про перші кроки у студентському житті. Камініна Олександра дала декілька дієвих порад та настанов для майбутніх абітурієнтів. Випускникам школи вона розповіла про свій університет, умови навчання та специфіку обраною нею професії.
Запрошена на зустріч доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С Завадського Анна Слободяник змістовно висвітила переваги навчання в НУБІП України, розкрила перспективи студентів під час навчання та можливості щодо працевлаштування по закінченню університету, програми стажування на кращих аграрних підприємствах України та за кордоном, особливості навчання на військовій кафедрі.
 
 
Школярі БСПМШ №16 виявили зацікавленість в здобутті вищої освіти в НУБІП України. в ході заходу було поставлено чимало запитань про навчальний процес, взаємодію з викладачами та побутові умови.
Завдяки змістовній презентації студентки, що пройшла ті самі випробування щодо вибору закладу освіти. якими нині переймаються випускники школи, Національний університет біоресурсів і природокористування України став пріоритетним у подальшій професійній освіті виборі подальшої освіти учнів Білоцерківської спеціалізованої природничо-математичної школи І-ІІІ ступенів №16 ім. М.О. Кириленка.
 
Каминіна Олександра,
студентка 1 курсу факультету аграрного менеджменту
 
Наталя Драгнєва,
доцент кафедри менеджменту ім.проф. Й.С. Завадського 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook