Участь викладачів та студентів кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту в проєктах ERASMUS +

17 грудня 2020 року
     11 грудня 2020 р. в онлайн режимі відбувся міжнародний воркшоп «Європейська інтеграція: перспективи та виклики для України». Воркшоп проводився в рамках проєктів, в яких беруть участь викладачі нашої кафедри, а саме: Jean Monnet Project «European values of diversity and inclusion for sustainable development» 620545-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-PROJECT та Erasmus+ Jean Monnet Chair «EU Climate Leadership» 620031-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-CHAIR. Національний університет біоресурсів і природокористування України бере участь в цих проєктах в проєктній групі з Національним педагогічним університетом імені М.П. Драгоманова та Сумським національним аграрним університетом.

 

На пленарній сесії воркшопу виступила завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту НУБіП України, доктор економічних наук, професор, член-кореспондент НАН України Шинкарук Лідія Василівна, яка навела грантові можливості участі від фондів ЄС, зокрема Horizon та інші. Лідія Василівна зауважила на важливості розвитку відносин із ЄС, щоб розширити засоби фінансування малих та середніх підприємств, освіти тощо.

 

Також серед учасників пленарної сесії була доктор економічних наук, доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Дєліні Марина Миколаївна з доповіддю про перспективи та виклики, які постають перед Україною в умовах євроінтеграції. Важливим аспектом є не тільки розуміння позитивних наслідків, але й загрози, як-то відтік робочої сили, можливості загострення конфліктів з іншими країнами та ін.

 

Під час проведення воркшопу доценти Аксентюк Маряна Миколаївна, Биховченко Валентина Петрівна, Гаврилюк Віталій Петрович, Суханова Алла Валеріївна та студенти бакалаврату та магістратури освітньо-професійної програми «Управління інвестиційною діяльністю а міжнародними проектами» активно брали участь в обговоренні основної тематики, визначали цінності, які прийняті в ЄС та варто розвивати в українській спільноті.

 

 

Більше про воркшоп можна дізнатись за посиланням: https://youtu.be/aR6ImdIuw4M.

В рамках цих проєктів заплановано заходи, в яких викладачі та стедунти кафедри братимуть участь та про які буде повідомлено окремо.

До нових зустрічей!

Марина Дєліні,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook