Зроби свій вибір – обери НАС !

26 листопада 2020 року

 

День відкритих дверей, що відбувся в онлайн форматі на платформі Youtube 26 листопада, став чудовою можливістю для всіх присутніх: студентів, абітурієнтів, їх батьків отримати вичерпну інформацію про перспективи й переваги отримання фахової передвищої освіти в ВСП «Бобровицький фаховий коледж імені О. Майнової Національного університету біоресурсів і природокористування України», зрозуміти, що коледж пропонує не лише широкий спектр спеціальностей для здобуття високоякісної освіти, а й можливість цікаво й змістовно проводити дозвілля, розкривати власні творчі здібності в предметних гуртках, спортивних секціях, беручи участь в художньої самодіяльності.

До присутніх звернулися директор коледжу Ольга Гордієнко, заступник директора з начально-виховної роботи Юлія Петренко, які наголосили на здобутках і перевагах навчання саме в нашому закладі і запевнили, що навчатися в нашій коледжанській родині престижно, комфортно, цікаво.

Знайомство з навчально-матеріальною базою коледжу відбулося у вигляді відеопрезентаційних матеріалів та відеозвернень студентів, викладачів, випускників. Учасники зустрічі змогли віртуально пройти доглянутою територію, відвідати навчальні кабінети та лабораторії, ознайомитися з методикою проведення практичних занять, позаудиторних і виховних заходів.

До майбутніх абітурієнтів звернувся Клод Шертцер, президент французької асоціації «Привіт дітям Чорнобиля», завдяки якій коледж підтримує зв’язки з аграрними ліцеями міст Кольмар, Оберне, Руффак.

Про особливості вступної кампанії в 2021 році, терміни проведення та подачі необхідних при вступі документів розповіла відповідальний секретар приймальної комісії Алла Коник.

Модератор зустрічі – викладач коледжу Ольга Хуртепа зуміла організувати хід зустрічі так, що майбутні абітурієнти отримали відповіді на всі питання, які ставилися в чаті онлайн трансляції: проведення дозвілля, умови проживання в гуртожитку, можливості продовження навчання в базовому закладі НУБіП України.

Сподіваємося, що зустріч була плідною і майбутні абітурієнти переконалися в перевагах здобуття освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра саме в нашому коледжі.

 

Алла Коник, відповідальний секретар приймальної комісії

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook