На засіданні кафедри обрали за конкурсом завідувача та науково-педагогічних працівників

21 листопада 2020 року

   19 листопада під головуванням декана факультету ветеринарної медицини, академіка Миколи Івановича Цвіліховського відбулось засідання кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології. На засіданні були присутні усі члени кафедри, представники деканату, а також, директор НДІ здоров’я тварин професор Дмитро Адамович Засєкін.

   Першим на порядку денному було питання виборів завідувача кафедри. Кандидатом на цю посаду є доцент кафедри, к.вет.н. Мельник Володимир Васильович. Він презентував звіт про свою науково-педагогічну роботу, розказав про плани розвитку кафедри у майбутньому та розширення співпраці з виробництвом. Володимир Васильович дав вичерпні відповіді на поставлені йому запитання. Під час обговорення керівництво факультету та члени кафедри висловились у підтримку Володимира Васильовича Мельника та рекомендували його на посаду завідувача кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України терміном на 5 років. Це підтвердило і голосування - одноголосно.

   Згідно конкурсу, оголошеного в Національному університеті біоресурсів і природокористування України наказом від 03.11.2020 р. № 1854-к на посаду професора кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології було подано документи професором кафедри, д.вет.н. Недосєковим Віталієм Володимировичем. Було заслухано звіт його роботи за останні 5 років проведено обговорення та одноголосним відкритим голосуванням рекомендовано Віталія Володимировича на посаду професора кафедри.

   Третім було питання про обрання за конкурсом Козловської Ганни Володимирівни та Ситніка Віталія Анатолійовича  на посаду доцента кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології. Дотримуючись процедури кандидати прозвітували, було проведено обговорення та одноголосна підтримка членів кафедри на голосуванні.

   Також на засіданні кафедри було порушено інші робочі питання.

Максим Жуковський

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook