Результати проведення 74-ї студентської науково-практичної конференції секція «ОБЛІК, ОПОДАТКУВАННЯ І КОНТРОЛЬ В АКТИВІЗАЦІЇ ДІЯЛЬНОСТІ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ»

24 листопада 2020, 15:22

 

     Секційне засідання 74-ї НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ «Облік, оподаткування і контроль в активізації діяльності суб'єктів господарювання» відкрила завідувач кафедри обліку та оподаткування НУБіП України, доктор економічних. наук, проф. Калюга Євгенія Василівна, яка привітала учасників конференції з початком роботи та побажала їм плідної праці та творчих успіхів.

    Конференція спрямована на активізацію науково-дослідної роботи студентів та розвиток їх професійних компетентностей, ділової активності, налагодження обміну науковими результатами студентів закладів вищої освіти України.
      Конференція проходила в онлайн форматі на платформі Cisco Webex Meetings.

   Учасниками заходу стали науково-педагогічні працівники кафедри обліку та оподаткування: д.е.н., професор Гуцаленко Л.В., доценти Ганяйло О.М., Гуренко Т.О., Данілочкіна О.М., Кузик Н.П., Литвиненко В.С., Мельянкова Л.В., Олійник С.О., Слєсар Т.М., Шевчук К.В., ст.викл. Германчук Г.О., Криворот О.Г., Миськів Л.П.

    Студенти під час конференції представили результати наукових досліджень та окреслили перспективи розвитку обліку, оподаткування і контролю в активізації діяльності суб'єктів господарювання.

      Робота конференції здійснювалася за такими напрямками:
1. Оподаткування діяльності суб’єктів господарювання: проблеми та напрями удосконалення.
2. Розвиток системи облікового забезпечення управління діяльністю економічних суб’єктів.
3. Аналіз в інформаційній системі управління діяльністю суб’єктів господарювання.
4. Інформаційні технології в розвитку обліку, оподаткування, контролю і аналізу.
5. Організаційно-методичне забезпечення контролю діяльності економічних суб’єктів: національні особливості та міжнародна практика.
   У конференції взяли участь студенти Національного університету біоресурсів і природокористування України, Ірпінського державного коледжу економіки та права Національного університету Державної податкової служби України.

     За актуальність тематики та змістовність доповіді молоді науковці були відзначені почесними дипломами:
  І місце – Софія Скібчик, (студентка 2 курсу 2 групи) з доповіддю на тему «Переваги та недоліки розрахунків з дебіторами;

   ІІ місце – Анастасія Кучерук, (1 курс 4 група), з доповіддю на тему «Ресурси виробництва як об'єкт обліку» та Наталія Палагута, (магістр 2 р.н.) з доповіддю на тему «Регламентація та контроль якісних характеристик екопродукції«;
   ІІІ місце – Юлія Микосянчук, (1 курс СТ, 12 група), з доповіддю на тему «Міжнародний досвід ведення бухгалтерського обліку, на прикладі Франції»; Дарія Козачишина, (магістр 2 р.н.) з доповіддю на тему «Організація внутрішнього контролю основних засобів в умовах модернізації»; Тетяна Смецька (2 курсу СТ, 8 група) з доповіддю на тему «Інвентаризація резерву сумнівних боргів та відображення її результатів в обліку».

Любов Миськів,
старший викладач кафедри
обліку та оподаткування

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook