Вибори старост академічних груп 1 курсу

9 жовтня 2020 року
    Згідно з положенням про старосту академічної групи НУБіП України – старостою може бути один із студентів, який відзначається високими моральними якостями, користується авторитетом і повагою у студентів групи і науково-педагогічних працівників, має позитивний вплив на колектив групи і володіє організаторськими здібностями.
   З метою визначення лідерів студентських колективів, які мають вказані вище якості, на механіко-технологічному факультеті з 5 до 9 жовтня, деканатом та студентською організацією факультету, були проведені вибори старост академічних груп 1 курсу. У виборах активну позицію проявили всі першокурсники факультету, які за три тижні навчання познайомилися між собою, відчули колективи груп та придивилися один до одного. Запропоновані від студентської спільноти кандидати обиралися закритим голосування за переважною більшістю голосів.

   Отже, на посади старост 1 курсу механіко-технологічного факультету обрано наступних студентів:
Група АІ 2001 – Білецького Кирила Миколайовича,
Група АІ 2002 – Чернілевського Андрія Андрійовича,
Група АІ 2003 – Волошина Назара Миколайовича,
Група АІ 2004 – Бурія Сергія Віталійовича,
Група АІ 2005 – Білана Дмитра Володимировича,
Група ТТ 2006 – Андріяшевського Віталія Володимировича,
Група ТТ 2007 – Колєснік Наталію Геннадіївну.

    Варто зазначити, що прізвища обраних старост будуть зафіксовані наказом ректора університету, оскільки, за виконання своїх обов`язків, вони несуть повну відповідальність перед загальними зборами групи, куратором групи, деканом факультету та ректоратом університету.
   Отож, побажаємо молодим очільникам студентських колективів активної енергії в організаційних справах та навчанні, бути стійкими особистостями і, ні в якому разі, не зганьбити своє ім’я.

Ігор Сівак, заступник декана з навчальної та виховної роботи
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook