Урочиста посвята першокурсників у студенти ННІ неперервної освіти і туризму

22 вересня 2020 року

 

 

     21 вересня в ННІ неперервної освіти і туризму відбулися урочистості з нагоди посвяти першокурсників у студенти. На хвилююче свято, яке відбулося з дотриманням карантинних вимог, зібралося понад 100 винуватців свята – першокурсників. Сергій Кваша – проректор з навчальної і виховної роботи, їх щиро привітав й побажав успішного навчання, цікавого, насиченого високими звершеннями й вагомими здобутками студентського життя. Вік закликав студентів бути активістами університетського життя, не втрачати даремно дорогоцінний й безповоротній час студентства, долучатися до усіх культурно-виховних заходів Університету, бути лідерами, розвиватися духовно і фізично.

     До привітань долучилася директор ННІ неперервної освіти і туризму Олена Ковальова. Вона висловила впевненість, що студенти-першокурсники спеціальностей «Туризм», «Готельно-ресторанна справа» й «Публічне управління та адміністрування», навчаючись в НУБіП України, стануть справжніми фахівцями своєї справи, елітою нашої країни, яка професійно долучиться до економічного й культурного розвитку України й сприятимуть її утвердженню, як могутньої й по-справжньому незалежної держави. О. Ковальова презентувавши діяльність ННІ неперервної освіти і туризму й науково-педагогічний склад, наголосила, що головне завдання ННІ – забезпечити якісну освіту, а завдання студентства – бути допитливими, наполегливими, креативними й мобільними, розвивати освітні і наукові традиції Університету.

     Привітала першокурсників з початком студентського життя Тереза Микицей – заступник директора з навчальної і виховної роботи ННІ неперервної освіти і туризму. Звертаючись до першокурсників, вона побажала їм стати успішними у навчанні, повноцінно пізнати професію, яку обрали, знайти друзів на все життя. Т. Микицей наголосила, що студенти для отримання нових знань і вмінь повинні проявляти сумлінність й старанність – активно відвідувати заняття та сумлінно виконувати усі завдання викладачів й бути, як і наш навчальний заклад, завжди на крок попереду.
     Урочисте вручення студентських квитків та залікових книжок першокурсникам стало підтвердженням початку їхнього цікавого, насиченого, пізнавального студентського життя й запорукою майбутнього успіху. Від імені студентів Богдан Мисник та Валерія Самоплавська виголосили й прийняли урочисту присягу студента НУБіП України: сумлінно й наполегливо навчатися, займатися науковими дослідженнями, постійно удосконалювати свої навички та вміння; утверджувати ідеали добра, справедливості та істини, дбати про своїх колег, шанувати викладачів і наставників, не порушувати академічні норми. 
     Куратори студентських груп продовжили свято, провівши ознайомчу екскурсію по визначних місцях нашого Університету.

Вітаємо усіх першокурсників зі вступом до славетного НУБіП України й щиро бажаємо енергії, натхнення, успішних сесій і високих професійних злетів!

Тереза Микицей,
заступник директора з навчальної і виховної роботи
ННІ неперервної освіти і туризму

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook