Аспірантка кафедри економічної теорії Яна Войтовська – переможниця конкурсу молодих лідерів Глобального саміту з біоекономіки 2020

20 вересня 2020, 13:31
кафедра економічної теорії

 Аспірантка кафедри економічної теорії Яна Войтовська – переможниця конкурсу молодих лідерів Глобального саміту з біоекономіки 2020  

  Аспірантка кафедри економічної теорії 2019 року Войтовська Яна стала одною з восьми переможців конкурсу молодих лідерів з біоекономіки YouthBioeconomyChampions, що був організований в рамках Глобального саміту з біоекономіки 2020. У відборі приймали участь заявки більше 100 кандидатів з 43 країн світу. Переможці будуть мати можливість представити результати своїх досягнень під час Саміту широкій аудиторії міжнародних експертів, а також разом розробити стратегію розвитку світової молодіжної спільноти з біоекономіки.

  Глобальний саміт з біоекономіки (Global Bioeconomy Summit) є міжнародною конференцією високого рівня, що проводиться раз на два роки. На сьогодні саміт став провідною подією, що слугує платформою для глобального перегляду та обговорення нових можливостей та викликів біоекономіки та розробки нового бачення майбутнього розвитку стійкої біоекономіки за участі представників урядів, наукової спільноти, бізнесу та громадянського суспільства. Саміт тісно пов’язує політику в галузі біоекономіки із глобальними програмами сталого розвитку та клімату. Створення саміту було ініційоване Радою з біоекономіки Федерального уряду Німеччини в 2015 році.

  У 2020 році, у зв’язку із спалахом пандемії Covid-19, третій Глобальний саміт з біоекономіки буде проходити в онлайн форматі з 16 по 20 листопада 2020 року. Більш детальну інформацію про захід та умови участі можна знайти на офіційному сайті конференції: https://gbs2020.net/.

Інна Гуща,

доцент кафедри  економічної теорії

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook