Студенти факультету поселяються до гуртожитків студмістечка

25 серпня 2020 року

     Відповідно до рішення ректорату НУБіП України від 5 серпня 2020 року, наразі проходить поселення студентів до гуртожитків студентського містечка університету. Основна кількість студентів механіко-технологічного факультету поселяються до гуртожитку № 5, який закріплений за нашим підрозділом і, лише 6 студентів поселяються у інші гуртожитки. Згідно наказу, у період з 22 по 24 серпня, поселення здійснюють 177 бакалаврів 2, 3 та 4 курсів.


    Під час проведення процедури поселення, адміністрації деканату та гуртожитків постійно проводять співбесіди і роз’яснення серед здобувачів вищої освіти, стосовно дотримання вимог епідеміологічної безпеки. Зокрема, наголошується на обмеженні пересування містом, обов’язковому використанні засобів індивідуального захисту, дотриманні безпечної дистанції з оточуючими, необхідності кілька разів на добу проводити вологе прибирання кімнат гуртожитку з використанням дезінфекторів. Також, обговорюються заходи безпеки під час проведення навчального процесу, який стартує 25 серпня.


    Станом на 24 серпня, до гуртожитків поселилися 138 бакалаврів, що становить 78% від плану. Інші 22% студентів – прибудуть на поселення 25 серпня в позаурочний час.
     Готуємося до поселення бакалаврів-першокурсників та студентів магістратури першого року навчання.


Ігор Сівак, заступник декана з навчальної та виховної роботи

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook