Напередодні нового навчального року

21 серпня 2020 року
   Під час вступної кампанії, що підходить до завершального етапу, усі викладачі кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Заваського, попередньо скоординувавши свою роботу, брали активну участь у комунікуванні з абітурієнтами через безпосереднє спілкування  з вступниками та розказуючи їм про переваги навчання в НУБіП України.
   Цьогоріч кафедру  менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського факультету менеджменту в приймальній комісії гідно представляюсь доцент Ганна Харченко та старший викладач Кристина Драмарецька.
 
 
    Професор Тетяна Балановська та доцент Ольга Гогуля взяли участь в урочистостях, що  були присвячені Дню Державного Прапора і Дню Незалежності України.

  Також, завідувачка кафедри Надія Резнік, професори Василь Горьовий та Тетяна Балановська, доценти Тетяна Артюх, Ольга Гогуля і Анна Слободяник  взяли участь в онлайн-засіданні Вченої ради, лейтмотивом якої стало питання про підсумки діяльності науково-педагогічного колективу Університету в 2019-2020 навчальному році та завдання на наступний рік в умовах пандемії. 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook