Лариса Ветькало, випускниця відокремленого підрозділу НУБіП України «Ірпінський економічний коледж», планує продовжувати навчання у НУБіП України

17 серпня 2020 року

 Звідки дізналася про НУБіП України та чому вирішила обрати саме цей заклад вищої освіти?

- Про НУБіП України я дізналася ще декілька років тому, коли після закінчення школи обирала для вступу заклад освіти. Багато знайомих – випускників Ірпінського економічного коледжу (ІЕК) – рекомендували мені саме цей коледж. При цьому розповідали, що після його закінчення найкращим для здобуття вищої освіти є НУБіП України, відокремленим підрозділом якого є ІЕК.
Два місяці тому отримала диплом молодшого спеціалістазі спеціальності «Облік і оподаткування», і зараз, усвідомлюючи рівень знань, отриманий мною по завершенню навчання в коледжі, з цілковитою впевненістю можу сказати, що моє рішення про вступ до НУБіП України є правильним. В університеті за час навчання в коледжі бувала не раз і тому на власні очі переконалась у досить зручному розташуванні та розвинутій інфраструктурі;по-сучасному відремонтованих аудиторіях з необхідним комп‘ютерним обладнанням (що за нинішніх умов важливо для дистанційного навчання),  а також у наявності комфортних кімнат  гуртожитків, смачних страв в університетських їдальнях.  Не можна не згадати про великий стадіон, спортивні зали для баскетболу, волейболу, міні-футбольне поле та мальовничий ботанічний  сад.
 
 
Чому обрали саме спеціальність «Облік і оподаткування»?
Насправді, при вступі я взагалі не усвідомлювала, ким хочу стати у майбутньому. Але, потрапивши до приймальної комісії Ірпінського економічного коледжу та поспілкувавшись з викладачами про те, що саме мені буде цікаво,до чого маю здібності, нахили –обрала спеціальність «Облік і оподаткування». Після трьох років навчання у коледжія переконалась у правильності свого професійного вибору і  , й надалі хочу розвиватися у цій сфері.
Чого очікуєш від навчання в університеті?
Я впевнена, що навчання у НУБіП України  це, в першу чергу, здобуття  якісної освіти. Поспілкувавшись з друзями – студентами НУБіП України,можу точно сказати,що,обираючи навчання в цьомууніверситеті, я  автоматично обираю кілька найщасливіших студентських років, які будуть насиченінадзвичайною кількістю корисних і цікавих справ,наповнені змістовними лекціями, науковими конференціями, творчими конкурсами й веселим відпочинком в студентському містечку.
 
 
Твої захоплення?
- Головним моїм захопленням є навчання. Мені здається, я можу нескінченно поглинати інформацію та ніколи від цього не втомлюватися. Своє майбутнє не бачу без саморозвитку, пошуку нового, дослідження невідомого.Саме тому обираю НУБіП Українизаклад дослідницького типу, який провадить освітню, науково-дослідну, науково-інноваційну, навчально-виробничу та інформаційно-консультаційну діяльність.
 
Розмову вели: Євгенія Калюга,
завідувач кафедри обліку та оподаткування

 Наталія Кузик, доцент  кафедри 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook