Захист докторських дисертацій на здобуття наукового ступеня доктора філософії PhD (Республіка Казахстан)

21 червня 2020 року

 

    В рамках інтернаціоналізації освітнього процесу на наукового співробітництва продовжується плідна співпраця кафедри з університетами Казахстану. Протягом 25, 26 червня 2020 відбудуться відразу три захисту докторських дисертацій на здобуття наукового ступеня доктора філософії PhD.

      25 червня у Казахському університеті шляхів сполучення відбудеться захист докторської дисертації на здобуття наукового ступеня доктора філософії PhD Оралбековой Аяулим Оралбековной на тему: «Автоматизація технологічних процесів детектування стану систем високошвидкісного транспорту» за спеціальністю 6D070200 - «Автоматизація та управління».

    Дисертаційна робота виконана на кафедрі «Автоматизація, інформаційні системи і електроенергетика на транспорті» Казахського університету шляхів сполучення. Захист відбудеться казахською мовою.

Наукові консультанти:

1. Ахметов Бахитжан ​​Сражатдіновіч - доктор технічних наук, професор, Казахський університет шляхів сполучення, м. Алмати, Казахстан;

2. Лахно Валерій Анатолійович - доктор технічних наук, професор Національного університету біоресурсів і природокористування України, м.Київ, Україна. 

http://kuwc.kz/ru/news/zashita-doc-dis-oralbekova.html

 

      Також 25 червня у Казахському університеті шляхів сполучення відбудеться захист докторської дисертації на здобуття наукового ступеня доктора філософії PhD Абуовой Акбали Камідоллаевни на тему: «Автоматизовані системи підтримки рішень з реагування на надзвичайні ситуації на залізничному транспорті» за спеціальністю 6D070200 -Автоматизація і управління.

Дисертація виконана на кафедрі «Автоматизація, Інформаційні системи і електроенергетика на транспорті» Казахського університету шляхів сполучення. Мова захисту - російський.

Наукові консультанти:

1. Ахметов Бахитжан ​​Сражатдіновіч - доктор технічних наук, професор Казахського університету шляхів сполучення, (05.13.10);

2. Лахно Валерій Анатолійович-доктор технічних наук, професор, Національного університету біоресурсів і природокористування України (Україна).

http://kuwc.kz/ru/news/zashita-doc-dis-abuova.html

    

      26 червня 2020 р о 10.00 год., В Конференц-залі корпусу №2 Казахського університету шляхів сполучення відбудеться захист докторської дисертації на здобуття наукового ступеня доктора філософії PhD Еркелдесовой Гульзада Токтасиновни на тему: «Автоматизація та диспетчеризація руху високошвидкісного транспорту в умовах часових обмежень» за фахом 6D070200 -Автоматизація і управління.

 Наукові консультанти:

1. Ахметов Бахитжан ​​Сражатдіновіч - доктор технічних наук, професор Казахського університету шляхів сполучення, (05.13.10);

2. Лахно Валерій Анатолійович-доктор технічних наук, професор, Національного університету біоресурсів і природокористування України (Україна). http://kuwc.kz/ru/news/zashita-doc-dis-erkeldesova.html

 

     Бажаємо успіху здобувачам та науковому консультанту професору Валерію Лахно.

 

Дмитро Касаткін

доцент кафедри

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook