Сергій Жилін із м. Києва: хочу опановувати спеціальність «Філологія», обираю НУБіП України

25 травня 2020 року

Цікавий, харизматичний, інтелігентний юнак. Навчається у Київській гімназії східних мов № 1. Захоплюється вивченням іноземних мов, зокрема: англійською, корейською, іспанською. Цікавиться культурою та традиціями країн, мови яких вивчає. Любить подорожувати, оскільки під час подорожей має можливість практикувати та удосконалювати володіння мовами. Мріє відвідати країни Латинської Америки. Займається східними єдиноборствами. І все це – про нашого співрозмовника Сергія Жиліна.

– Добрий день, Сергію. Дякуємо, що погодилися на наше онлайн інтерв’ю. Розкажіть, як у Вас справи та чим займаєтеся під час карантину.

– Добрий день. Під час карантину я насолоджуюся життям, читаю книги, удосконалюю мови, переглядаю фільми англійською мовою, займаюся спортом та найголовніше – готуюся до вступу в НУБіП України.

– Як Ви обирали свою майбутню спеціальність? І чому саме НУБіП України?

– Зі спеціальністю я визначився ще у сьомому класі. Це – всім відома та затребувана спеціальність «Філологія». Точні науки мені не вдавалися ніколи і були не настільки цікавими як мова і література. Мені подобається читати та писати, тому я не бачу для себе більш вдалого факультету, ніж гуманітарно-педагогічний. З дитинства люблю подорожувати, а без знання іноземних мов дуже складно знайомитися з різними країнами та їх традиціями. Наступний крок – це був вибір університету. Знайомі та старші друзі, вже на цей час студенти, порадили мені НУБіП України. Вибір був швидким і безсумнівним. Звичайно я переглядав сайт, читав відгуки, особисто відвідав Університет. Перше, що мене приємно вразило, це – дуже широкий спектр спеціальностей у цьому Університеті. Приємне та зручне розташування: зелена зона, чисте повітря. Я впевнений, що це – саме той заклад, якому можна довіряти і в якому можна впевнено навчатися. Обов’язково поділюся своїми враженнями, коли буду студентом НУБіП України.

– Якщо не вчителем іноземних мов будете працювати у школі, то ким?

– Важко передбачати майбутнє. Більшість професій, які існують зараз, зникнуть, або зміняться, з’являтимуться нові і нові. Щоб бути конкурентоспроможним в майбутньому потрібно розвивати адаптивність, гнучкість, різноманітні вміння та навички і не боятися змінювати професію впродовж життя, можливо навіть декілька разів. За час навчання в Університеті буду намагатися розвивати усі ці навички та вміння.

– Назвіть три своїх найближчих цілі.

– Найперше – це вступ до НУБіП України. Далі хочу поїхати за кордон на відпочинок з родиною. А третя ціль – це перемога у чемпіонаті зі східного єдиноборства.

– Якби Вам запропонували поліпшити світ, позбавивши його всього від однієї речі, що б це було?

– Я б усім серцем хотів би аби людство ніколи не дізналося жаху війни. Найбільше болить, коли страшні сторінки історії стають реаліями нашого сьогодення.

– Чи є у Вас улюблений вислів, девіз?

– Звісно. Оскільки я захоплююся вивченням декількох іноземних мов, то люблений вислів пов'язаний з мовами. Мені до вподоби слова Й. В. фон Ґете: «Скільки мов ти знаєш – стільки разів ти людина». Тож я планую знати багато мов.

– Що Вам потрібно для відчуття повного щастя?

– Щоб я і мої рідні були здорові. Також хочу закінчити Університет на відмінно та отримувати задоволення від своєї майбутньої професії.

– Щиро дякуємо за розмову та бажаємо Вам натхнення у насиченому студентському житті!


Лілія Пилипенко,
асистент кафедри англійської мови для технічних
та агробіологічних спеціальностей

Наталія Яременко,
доцент кафедри англійської мови для технічних
та агробіологічних спеціальностей
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook