Засідання Вченої ради інституту (травень 2020р.)

15 травня 2020 року

1     14 травня 2020 року вперше за період існування нашого навчального закладу відбулося онлайн засідання вченої ради.

     Відкриваючи засідання, директор Мирон Жибак привітав з ювілеями декана агроінженерного факультету Ігоря Чвартацького та старшу викладачку кафедри гуманітарних дисциплін Ольгу Шумінську. 


 

IMG 20200514 110816IMG 20200514 110822   Далі директор проінформував про поточну ситуацію в інституті, звернув увагу на те, що у зв’язку з  карантином освітній процес відбувається в онлайн режимі, тому особливо важлива належна організація його проведення, відповідальність всіх НПП  за якісне надання освітніх послуг.

2    Мирон Миколайович наголосив, що виконаний значний обсяг робіт в гуртожитках та корпусах, проведені роботи щодо усунення недоліків з пожежної безпеки в навчальному закладі. Вагомий акцент очільником закладу було зроблено на вступній кампанії та наголошено на необхідності використання всіх доступних  форм та методів профорієнтаційної роботи. Також була звернута особлива увага на активізації роботи всіх підрозділів та відділів з наповнення спеціального фонду навчального закладу.

    Про організацію освітнього процесу та завершення навчального року у ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» в умовах карантину доповіли заступниця директора з навчальної та навчально-методичної роботи Степанія Білик та завідувачка навчальним відділом Галина Христенко.

Степанія Григорівна надала інформацію щодо наповнення навчально-методичними комплексами платформи Moodle, зупинилася на особливостях освітнього процесу в умовах карантину. Також акцентувала увагу на проведенні заліково-екзаменаційної сесії в дистанційному режимі, звітності НПП.

46    В свою чергу, Галина Михайлівна підкреслила, що навчальним відділом підготовлені всі необхідні документи і розроблені алгоритми проведення екзаменаційної сесії, здачі кваліфікаційних іспитів та захистів дипломних проектів в дистанційному режимі. Також особливу увагу звернула на перевірку випускних бакалаврських і магістерських робіт на плагіат.

7     Відповідальний секретар приймальної комісії Богдан Луговий ознайомив із змінами до правил прийому на 2020/2021 навчальний рік, які були одноголосно затверджені.

8    Про оплату праці в умовах карантину доповіла головна бухгалтерка інституту Дарія Мигдаль. Вона відзвітувала про наявність часткової несплати за навчання та недоотриманні коштів від госпрозрахункових підрозділів тощо.

35    Затверджено Положення «Про порядок перевірки наукових, навчально-методичних, магістерських, бакалаврських робіт на наявність плагіату».

    Вчена рада розглянула і ряд інших питань життєдіяльності інституту.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook