Відзиви студентів спеціальності "Туризм" від вебінару «Безпечна чистота в готельному номері»

1 травня 2020 року

   30 квітня 2020 через додаток YouTube студенти 2 курсу спеціальності «Туризм» були активними слухачами вебінару «Безпечна чистота в готельному номері», який провела Олена Ліфіренко, заступник керівника навчального центру готельної і ресторанної справи Reikartz Hotel Group.
     Студенти 2 курсу спеціальності «Туризм» діляться враженнями від даного заходу:
     Ярослава Середюк зазначила: пані Олена поповнила наші знання про особливості роботи відділу Housekeeping та розповіла нам багато нової та цікавої інформації. Також поділилася з нами деякими лайфхаками з роботи покоївок, якими вона користується вдома. Було цікаво дізнатися чим можуть покоївки дезінфікувати номер окрім спеціалізованих миючих засобів, якщо в гостя є алергія на певні хімікати (мова йшла про звичайну кухонну соду). Завдяки вебінару ми освіжили свої знання про те, яким чином покоївки повинні прибирати номери, що входить в їхні обов’язки; які та скільки є видів прибирання; що знаходиться в тележках покоївок; як і чим покоївки повинні укомплектовувати різні категорії номерів та багато іншої конкретної інформації. Було цікаво слухати спеціаліста та сподіваюсь, що в нас відбудуться подібні лекції в найближчий час. 

 

      Олександра Хрещенко ділиться, що ми мали змогу поспілкуватись, через застосунок YouTube, з менеджером з навчання готелю Reikartz Hotel Group. Нам розповідали про особливості налагодженої роботи клінінгової служби цього готелю. Окрім нової та цікавої інформації, ми брали активну участь в обговоренні, коментували та ставили запитання. Насправді, я ніколи не думала що все на стільки контрольовано. Навіть прибирання має свої вимоги та порядок проведення. В готелях Reikartz Hotel Group піклуються про своїх клієнтів від самого початку і не лише до кінця їх перебування в готелі, а й у всіх можливих дрібницях проявляють увагу та терпіння.


      З даного вебінару ми дізналися про нові правила прибирання в номерах, цікаві лайфхаки, які ми можемо використовувати не тільки у готелі, але навіть у повсякденному житті говорить Анна Бованенко. Цікаво було слухати представника з готелю Reikartz Hotel Group ще й тим, що це була не просто цікава розповідь, а й задавалися питання по вже вивченому нами матеріалу, на які ми надавали відповіді.

 


 

  Яна Коротаєва зазначає, що вебінар "Безпечна чистота в готельному номері" був дуже цікавий та незвичний, бо ми вперше працювали через YOUTUBE. Веб семінар виявився дуже пізнавальним. Було дуже цікаво почути і дізнатися як працює готель Reikartz Hotel Group. В наші дні дуже важливо дбати про чистоту що в готелі, що в дома чи на вулиці, і я рада що пані Олена показала нам як дбають про чистоту в готелі Reikartz.
    Вікторія Пенова розповідає, що вебінар був досить цікавим, хоч ми це вже вивчали в одній з лекцій з дисципліни «Організація готельного господарства». Для мене цей вебінар послужив сполучною ланкою: тема клінінгу стала більш реальною в сприйнятті. Інформація подана дуже доступно. Було цікаво слідкувати за тим, що відбувається і разом з одногрупниками обговорювати цю тему. Дякую організаторам за таку цікаву форму проведення навчання.


Ярослава Середюк, Анна Бованенко,
Олександра Хрещенко, Яна Коротаєва,
Вікторія Пенова, студенти 2 курсу
спеціальності «Туризм»

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook