Майбутні лікарі ветеринарної медицини вивчають «Англійську мову» дистанційно під керівництвом асистента кафедри романо-германських мов і перекладу Сиротіної О.О.

1 квітня 2020 року

Асистент кафедри романо-германських мов і перекладу гуманітарно-педагогічного факультету, кандидат педагогічних наук Сиротіна О.О. викладає дисципліну «Англійська мова за професійним спрямуванням» для студентів ОС «Бакалавр» зі спеціальності «Ветеринарна медицина». Традиційне проведення аудиторних занять зі студентами під час карантину реалізується у дистанційному режимі через групи Telegram, Viber та електронну скриньку згідно з розкладом занять.

 

В он-лайн режимі зі студентами ветеринарами було проведено заняття у формі дискусії на тему: "Veterinary Medicine. The Work of Veterinarians". Опрацьований навчальний матеріал був підібраний відповідно до програми з дисципліни «Англійська мова за професійним спрямуванням». Структура заняття повністю відповідала його меті − розвивати комунікативні вміння, професійно-термінологічну компетентність, творче та логічне мислення студентів.
 
 
 
 
Ефективність заняття була зумовлена вдалою комбінацією різних видів роботи: презентацій та виконанням лексико-граматичних вправ. Студенти показали навички застосування професійної лексики на практиці. Після заняття студенти одержали завдання – написати творчі роботи на запропоновані теми.
 
 
 
Сиротіна О.О., к. пед.н., асист. кафедри
романо-германських мов і перекладу

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook